slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

PEPE JEANS Torba na rame 7315731

4.990 din

Čurug
Novo
105
3
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Kolekcija

HACKNEY

 

Brend

Pepe Jeans

 

Artikal

Torba na rame

 

Boja

Tamno siva

 

Materijal

Pamuk, poliester, eko koža

 

Dimenzija artikla

14 cm • 25 cm • 6 cm

 

Neto težina

0,32 kg

 

Kapacitet

4,75 L

 

Stil

Odrasli, muški

 

HACKNEY kolekcija brenda PEPE JEANS  ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane.

Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #147340755
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.