slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

IN STYLE II dioptrijski ram za naočare

4.200 din

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
248
3
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

IN STYLE model 116304 atraktivan dioptrijski ram za naočara. Vrlo atraktivan dizajn, naočare su male i lagane sa smelom i tradicionalno upečatljivom kombinacijom boja. U njima se nalaze dipotrijska stakla koja ćete Vi, svakako, prema Vašim potrebama zameniti kod Vašeg optičara.   Ram je u odličnom stanju, kao NOV, kao da je vrlo malo korišćen. Frobt je metalni, metalik braon. Ručke su laminirane, sa unutrašnje strane debeli providni acetat kroz koji se vidi jarka naranđzasta boja, spoj prema spolja je  čokolada braon, sa diskretnim, baroknim šarama. Gledano odozgo, ove slojeve još deli veoma tanka bela linija. Na jednoj ručki sa unutrašnje strane piše IN STYLE  116304, na drugoj 135 CE, a na mostu, takodje sa unutrašnje strane  51  (  ) 16. Tačne dimenzije su date na posebnoj fotografiji.  Pogledajte fotografije - prodaju se naočare koje su fotografisane. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.  

Ako želite da Vam u ram ugradimo NOVA stakla za sunčane naočare bez ili sa dioptrijom (do - 4) doplata je 2500 dinara. Ova usluga se plaća unapred.



K18  6326

Molim pogledajte moj KP IZLOG https: //delipac. kpizlog. rs/ - nudi se veliki izbor, kvalitetnih BRENDIRANIH dioptrijskih naočara i naočara za sunce.    

ID Oglasa: #134742216
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.