slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

KLIM OTG Optics naočare - blokiranje plavog svetla

1.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
260
11
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Home-Shop online
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi

✅ BRINITE O ZDRAVLJU OČIJU. Ljudsko oko nije evoluiralo da gleda u ekran mnogo sati dnevno. Zbog toga plavo svetlo sa ekrana dovodi do mnogih zdravstvenih problema na putu. Glavni su makularna degeneracija mrežnjače kao i katarakta. Zaštitite se već danas.

✅ POBOLJŠAJTE SAN. Ekrani vas sprečavaju da brzo utonete u miran san, naročito tako što se petljate sa vašim cirkadijalnim ciklusom. Ovo je uzrokovano plavim svetlom. Filtriranjem možete vrlo brzo zaspati i uživati u punoj noći pravilnog odmora. Investirajte u svoj san!

✅ PROTIV UMORA + PROTIV GLAVOBOLJE + POSTANITE PRODUKTIVNIJI. Da li se ikada, nakon nekoliko sati provedenih pred ekranom, umorite u očima, možda se osećaju malo suvo, ili vas zaboli glava? KLIM OTG plavi blokatori će to rešiti, vaše oči će biti odmorne, bićete pažljiviji. Ako igrate video igrice, to će vam omogućiti da igrate sa vrhunskim performansama.

✅ VISOKI KVALITET. Naše naočare filtriraju 86% plave svetlosti (400 nm), mnogo više od proseka u industriji. Objektivi su dizajnirani po nemačkoj tehnologiji. Naočare su teške samo 15 g i dodaju vrlo malo dodatne težine vašim naočarima. PAŽLJIVO. Sočiva imaju jedan od najjačih filtera za maksimalnu efikasnost. To znači da ćete dobiti žutu nijansu na koju bi trebalo da se naviknete za nekoliko minuta.

✅ POVOLJNO I POVOLJNO. Identifikovali smo problem sa poteškoćama u pronalaženju savršenog tržišta naočara za filtriranje plave svetlosti. Sa KLIM OTG štipaljkom, dizajniran je da savršeno odgovara većini naočara koje već posedujete i jednostavan je za upotrebu. Želimo da vam ponudimo najbolju zaštitu za oči po veoma razumnoj ceni.

ID Oglasa: #142381369
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.