slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

ROBERT LA ROCHE Vienne dioptrijski ram

5.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
79
2
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Exstremno lagan. Predivan, fascinantne, vintage ROBERT LA ROCHE dioptrijski ram. Tonirane  papučice za nos, turtoise obloge ručki. Vrlo povoljna cena, cena polovnih naočara ovog modela je, kada se negde i nadju višestruko veća.   Starinski dizajnerski rad, bogat detaljima. Pogledajte samo izugled mosta, šarke i njihovu višeslojnost. Pogledajte bočne završetke rama i način na koji ručke "izviru" iz njega.    

Robert La Roche je doajen austrijskog dizajna naočara: Poseduje jedinstven opus koji se fokusirao na uspostavljanju uspešnog, kosmopolitskog brenda u svetu mode. Zahvaljujući njemu kreativna scena u Beču od 1970-ih do 1990-ih, uzburkala je čitav svet. La Roche naočare nose mnoge holivudske zvezde poput Arnolda Schvarzeneggera i Meril Streep i umetnci poput Yoko Ono i Andy Varhola. 1999. godine La Roche je prodat MAK-u. Do tada stvorio  je oko 1.200 modela. La Roche je sledio tradiciju renomiranih dizajnera naočara kao što su Udo Proksch  (Serge Kirchhofer), Cari Zalloni (CAZAL) i Dora Demmel (Silhouette), kao i proizvođača i pronalazača  Optyl Wilhelm Anger (Viennaline, CARRERA, Christian Dior, Porsche Design,  itd. ) koji su od sredine 20. veka formirali međunarodnu reputaciju Austrije za izvanredan dizajn naočara. Ime Robert La Roche postalo je kultni brend i postiglo globalnu reputaciju. Danas starinski, originali njegovih klasičnih naočara ponovo uživaju ogromnu popularnost I dostižu vrtoglavu vrednost.

Stakla nisu predmet odlasa i trgovine. Pogledajte fotografije - prodaju se upravo naočare koje su fotografisane. Predmet prodaje je dioptrijski ram bez stakala. Na jednoj od fotografija date su tačne mere. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.

Kp56 5686

ID Oglasa: #158079292
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.