slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

TITANIJUMSKI ram bez rama dioptrijski okvir

5.500 din

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
87
3
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Visoko kvalitetni korišćeni dioptrijski ram za pristojnu cenu.   U pitanju je ekstra atraktivan i ultra-lagan,  udoban i  moderno dizajniran sa posebno atraktivnim, elegantnim FLEXI ručkama. Ram je čvrst, sa izdržljivim drškamai fenomenalnim šarkama. Stakla nisu predmet trgovine, njih ćete, prema Vašim potrebama, zameniti kod Vašeg optičara. Naočare su sa minimalnim tragovima korišćenja vidljvim na fotografijama.   Tačne dimenzije rama date su na posebnoj fotografiji. Širina naočara varira isključivo od stakala koje Vi ugradite.

 

Napravljene su od titanijuma, a oblici stakla se mogu menjati i po obliku i veličini. Na naočarima su extra laka plastična stakla za daljinu, koja ćete, prema Vašim potrebama, zameniti kod Vašeg optičara. Tačne dimenzije rama date su na posebnoj fotografiji. Pogledajte fotografije - prodaju se upravo naočare koje su fotografisane. Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.

 


KP99 2144

ID Oglasa: #159516177
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.