slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Organizator za šminku - neseser

2.200 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Ljubitelj ste sminke i tražite način da sačuvate svoje proizvode uredno i organizovano? Naš organizator za sminku sa više pregrada je idealan izbor za vas! Ovaj organizator ima mnogo prostora za sve vaše omiljene proizvode, a sa više pregrada, lako ćete ih razvrstati i naći ono što vam je potrebno u trenutku.

Karakteristike
  • Mnogo prostora za vaše omiljene stvarcice
  • Više pregrada za lako razvrstavanje i pronalaženje proizvoda
  • Može se postaviti na policu ili stol, ili čak preneti sa sobom u torbi
  • Dimenzije: 24cm x 14cm x 18cm

Naš organizator za sminku sa više pregrada ima mnogo prostora za sve vaše proizvode, od senki za oči do tečnog pudera. Lako ćete ih razvrstati po vrsti ili po boji i naći ono što vam je potrebno u trenutku. Ovaj organizator se može postaviti na policu ili sto u vašem toaletu ili čak poneti sa sobom u torbi ako idete na putovanje. Sa dimenzijama od 24cm x 14cm x 18cm, lako ćete ga pronaći mesto u vašem domu ili ga poneti sa sobom.

Jedna od karakteristika našeg organizatora za sminku jeste da ima potpuno uklonjive fioke. Ove fioke su lako izvlačive, što znači da možete da ih izvadite iz organizatora kada vam je potrebno. To vam omogućava da budete još produktivniji i efikasniji, jer nećete morati da se mučite da dođete do proizvoda koji su duboko u organizatoru. A kada ste završili sa korišćenjem proizvoda ili očistili fioke, lako ih vraćate nazad. Sa našim organizatorom, organizacija vaših proizvoda je laka i jednostavna.

Naručite odmah i uživajte u urednom i organizovanom prostoru za vašu sminku!

ID Oglasa: #165870907
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.