slika
1 od 1

Kolica za pijacu Tris 52l crvena 06122

5.550 dinFiksno

Beograd
Novo
6
0
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Volim svoj dom
Član od 16.11.2018.
Svi oglasi

Kolica za pijacu "Tris" su revolucionarno rešenje koje će vašu kupovinu pretvoriti u zadovoljstvo. Njihova posebna osobina je sistem sa šest točkova koji omogućava neviđenu pokretljivost, bez obzira na neravne površine poput stepenica, ivičnjaka ili kaldrme. Ova kolica su vaš saveznik za brzo i jednostavno prenošenje vaših potrepština. Ali to nije sve! Kolica "Tris" ne samo da su funkcionalna, već i elegantno dizajnirana. Njihov moderan izgled se sjajno uklapa u svaki stil, a lakoća rukovanja čini vašu kupovinu efikasnijom i prijatnijom. Izrađena su od visokokvalitetnih materijala što garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Kada su u pitanju svakodnevne potrebe, kolica za pijacu "Tris" su nepogrešiv izbor. Sa njihovih šest točkova za besprekorno kretanje i atraktivnim dizajnom, ova kolica čine kupovinu lakšom i elegantnijom nego ikada pre. Sa zapreminom od 52 litra, pružaju dovoljno prostora za sve vaše potrepštine. Gimi brend garantuje kvalitet i pouzdanost ovog proizvoda, čineći ga idealnim pratnjom za vašu sledeću kupovinu.

 

  • Sistem sa šest točkova omogućava lako kretanje čak i preko neravnih površina poput stepenica, ivičnjaka i kaldrme.
  • Moderan dizajn koji se sjajno uklapa u različite stilove.
  • Lakoća rukovanja čini kupovinu bržom i jednostavnijom.
  • Izrađena od visokokvalitetnih materijala za dugotrajnost i pouzdanost.
  • Zapremina od 52 litra pruža dovoljno prostora za vaše potrepštine.

Cena dostave 540 rsd

ID Oglasa: #165541995
Informacije

Mi smo registrovana firma sa preko 15 godina rada

Radno vreme: 8-16 h radnim danima i subotom

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun, važi standardna zakonska garancija za sve porizvode( sačuvati račun nakon kupovine)

Svi proizvodi su novi i fabrički upakovani

Za sve informacije nam se obratite porukom u dm, ili na telefone:

064/8296985,  011408-2174

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.