slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Rasklopiva putna torba 2 u 1 Novo- praktična torba

1.099 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
351
11
juče
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Igračke I Tehnika Zumbar
Član od 08.10.2017.
Svi oglasi
 Rasklopiva Putna Torba
Višenamenska Za Ručni Prtljag VIŠE BOJA2u1

Višenamenska sportska i putna torba

Ukoliko Vam je potrebna velika ili mala torba za svaku priliku kao što je trening, putovanje, odlazak na plažu 2u1 višenamenska rasklopiva torba će Vam biti idealan saputnik u svakoj aktivnosti.

Mozete je nositi kao sportsku torbu za teretanu, na plazu na more, na nekom putovanju ili gde vi to zelite.

Torba se sklapa i rasklapa! Može biti veličine većeg novčanika, a u trenu se pretvara u veliku torbu u koju možete spakovati sve što ste usput kupili. I to nije sve!

Poseduje rajsferšlus kojim se može prilagoditi njena veličina u zavisnosti od toga da li vam je u datom trenutku potrebna veća ili manja torba.

Sa zadnje strane poseduje dodatak za kačenje na kofer, tako da je idealna kao ručni prtljag za putovanje avionom, ali i autobusom i svim ostalim prevoznim sredstvima. Samo je zakačite na kofer i vucite do željene destinacije.

Posebnom je čini moderan podesivi dizajn i džepic sa strane koji pruža mogućnost postavljanja na kofer. Ukoliko nemate dovoljno prostora za neophode stvari ova torba je savršeno rešenje za Vas.

Ali ni to nije sve! S obzirom da je napravljena od vodootpornog materijala postaće Vaš savršen saputnik prilikom odlaska na plažu.

Možete spakovati mokre peškire, kupaći kostim bez straha da će se oštetiti. Sigurno ste se nekada zapitali kako bi bilo dobro kada biste imali torbu koja će se uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju i priliku.

Predstavljamo Vam fantastičnu torbu koju možete koristiti za svaku aktivnost tokom dana. Moderan dizajn omogućava prilagođavanje svakoj kombinaciji. Bez obzira da li idete u kupovinu, posao, na fakultet ili putujete naša torba će biti savršen saputnik u svakom trenutku.

Posebnom je čini to što je možete sklopiti u mali privezak i rasklopiti u veliku torbu. Sklopiva torba je idealan poklon, uvek koristan i omiljen detalj svake žene.

Karakteristike: Materijal: Oksfordska tkaninaDimenzije rasklopljene torbe: 55cm x 20cm x 30cm+ (15cm kada se otvori dodatni džep)Dimenzije sklopljene torbe: 22cm x 16cmVodootporna. Moderan dizajn.
Pogodna za svaku priliku i odevnu kombinaciju

Dodatak za kačenje na kofer.
Lagana i praktična

Dostupne boje: Crna, Teget, Bordo, Siva
ID Oglasa: #158799835
Informacije
GRATIS poštarina uz kupljena 3 artikla!

Svi proizvodi su novi i u fabričkoj ambalaži ✔️

Slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje u centru grada ili na Voždovcu ✔️





Garancija na ispravnost proizvoda ✔️





Za poručivanje pišite na kp ili pozovite 064/907-43-04 ili sms, viber/whatsapp sa podacima za slanje.



Ukoliko se ne javimo napišite poruku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.