slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Ranac - Univerzalan

2.500 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
869
8
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Plovak M
Član od 16.10.2020.
Svi oglasi
Ranac odlican za ribolov, kampovanje. Izradjen od najlonske cvrste tkanine (platna) visoke izdrzljivosti. Ranac na sebi ima sistem kacenja, tako da se mogu dodati torbice i jos neke dodatne opreme. Ranac moze pored regularnog nosenja da se nosi i na jedno rame, ima opciju da se gajke zatvore (spoje). Zadnji deo ranca je ceo pojacan i oblozen sundjerom.
Ranac sadrzi jednu veliku i jednu srednju pregradu koja se otvara sa jedne i druge bocne strane. U vecoj se nalaze dve manje pregrade radi lakseg regulisanja opreme. Ranac sa druge bocne strane sadrzi pregradu za flasicu. Ranac napred sadrzi jednu manju pregradu koja se takodje otvara sa jedne i druge bocne strane i odlicna je za mobilni, papire i ostale sitnice. Na spoljnom delu nalazi se cicak traka na kojoj moze da se zakaci stap, meredov i sl.
Dimenzije:
- duzina 40cm.
- sirina 15 x 25cm.
U ponudi imamo ranac u crnoj boji.
ID Oglasa: #142950075
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.