slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Komplet sal marama i rukavice NOVOO

2.700 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
121
5
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vlada
Član od 29.08.2021.
Svi oglasi
Nov zenski cvetni šal za jesen i zimu od prijatne na dodir viskoze obaviće vas u hladnim jesenjim i zimskim danima. Originalna i neobična šara inspirisana impresionističkim slikama oslikanim akvarelima daće jedinstvenu povelju vašem stajlingu. Ženski šal sa cvećem biće odlična ideja za poklon za žene sa umetničkom dušom. Model je napravljen od meke, ultra prijatne tkanine - 100% viskoze. Šal je dvostrani: na jednoj strani cveće, na drugoj je slika kuća. Dominantne boje su žuta, zelena i braon.

Uz šal dobijate i nove, sa etiketom Mei Moo Fashion Collection rukavice ciji je dizajn inspirisan slikom "Dama sa suncobranom Madame Monet i njezin sin" . Sjajan modni akseosoar idealan je za sve dame ljubiteljke umetnosti i elegantno dizajniranih modnih dodataka. Na kaziprstu imaju izvezeno srce u istoj boji kako bi se mogao koristiti telefon u zimskom periodu bez skidanja istih. Izradjene su od 100 % polyestera. Rukavice su upakovane u celofansku kesicu tako da mogu biti idealan poklon za predstojece praznike.

 

Za sva dodatna pitanja mozete me kontaktirati preko poruka ili na broj 065/6171649 radnim danima posle 16 h ili vikendom bez ogranicenja. Pogledajte i ostale moje oglase.
ID Oglasa: #155005812
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.