slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

LOUIS VUITTON, Orig, Prelepa, VRH, Snizeno

350 €Fiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
277
6
pre 14 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Obrad
Član od 04.08.2017.

LOUIS VUITTON 
ORIGINAL,
MONOGRAM TORBA,  

Torba je od PRIRODNE SVETLO BEŽ KOŽE, SA MONOGRAMOM KOJI JE MALO SVETLIJI, ispisanim po njoj, MONOGRAM torba, PRELEPE BOJE, tako da se moze nositi uz dosta kombinacija.  

Jako malo koriscena, ima samo malo tragova na unutrasnjoj strani rucki, (zato sto je bele boje), i zato je spustena cena.
Mozda bi moglo da se ocisti kod ljudi koji ciste kozu, ali ne znam.

U prirodi izgleda jos lepse, Veoma ATRAKTIVNA.  

MODEL I OBLIK TORBE JE SADA VEOMA U TRENDU.

Unutra postavljena platnom.  
Ima 1 veliku pregradu i 5 malih,  
Koza je deblja i mekana.  
Zatvara se zipom.  
 
Dimenzije :  
Sirina 35cm 
Visina 25cm 
Dno 13cm 
Ručke 15cm

 

Torbe koje su na nasim oglasima su nam ostale od ranije prodaje, neke su Nove, neke su par puta nosene (kao Nove), tako da smo ih stavili zajedno sa oglasima nase Privatne kolekcije, inace se ne bavimo vise prodajom torbi, to je sve sto je ostalo, a mozete ih i posebno pogledati u KP izlogu i videti sve zajedno. Sve torbe su nabavljane iz inostranstva.

Cene su maksimalno snizene!

Fotografije ce biti dodate cim stignemo da ih postavimo.

ID Oglasa: #143418767
Informacije

VAŽNA INFORMACIJA:
Postovanji kupci,
Predmete saljemo iskljucivo posle potvrde o uplati na racun, na adresu koju nam dostavite, ili mozete licno preuzeti u Beogradu,

Ne saljemo vise pouzecem jer smo imali neprijatne saradnje sa clanovima koji nisu podigli pakete, koji su nam se vratili posle 20 dana tako da smo morali da platimo 2 postarine i lezarinu.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.