slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

PEPE JEANS Torba na rame 7205331

7.950 din

Čurug
Novo
91
2
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Crna - 7205331

Bež - 7205332

 

Kolekcija

KYLIE

 

Brend

Pepe Jeans

 

Artikal

Torba na rame

 

Materijal

Eko koža

 

Dimenzija artikla

24 cm • 16 cm • 9 cm

 

Neto težina

0,63 kg

 

Kapacitet

3,15 L

 

Stil

Odrasli, ženski

 

Nova kolekcija torbi i aksesoara KYLIE brenda PEPE JEANS, u neutralnim tonovima, ne može biti lepša. Napravljena je od veoma lagane eko kože sa prošivenim detaljima. Svi artikli imaju odgovarajući metalni logo na prednjoj strani, koji, zajedno sa atraktivnošću materijala i boje, daje artiklu neverovatno elegantan efekat. U ovoj kolekciji naći ćete torba, rančeve i torbe na rame. Koji je Vaš savršen model za svaku priliku?

Dve jasno diferencirane pregrade i  tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem za odlaganje pribora i ličnih stvari. Zadnji džep sa zatvaračem omogućava lak pristup sitnicama. Podesivi kaiš radi lakšeg nošenja na ili preko ramena.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #147299876
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.