slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

PEPE JEANS Torba oko struka 7084932

4.880 din

Čurug
Novo
90
2
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Kolekcija

TESSA

 

Brend

Pepe Jeans

 

Artikal

Torba oko struka

 

Materijal

100% poliester

 

Dimenzija artikla

28 cm • 12 cm • 6 cm

 

Stil

Odrasli, ženski

 

Funkcionalnost, udobnost, osobenost i lepota glavne su karakteristike kolekcije Pepe Jeans Tessa, dostupne u tri boje, napravljene od finog poliestera. Svaki komad će se uklopiti uz sve Vaše odevne kombinacije. Uključuje ukrasni privezak za ključeve koji daje poseban dodir svakom komadu, jer možete da ga uklonite da biste ga zakačili za svoje ključeve.

Unutrašnji džep sa patent zatvaračem. Podesiva traka za bolje pristajanje struku. Idealno za nošenje novčića, kartica i sitnih dodataka. Uživajte u slobodnim rukama.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #147289401
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.