slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Queen - Kolekcija na 5 diskova

1.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
26
0
pre 30 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bg Audio Team
Član od 30.05.2021.
Svi oglasi

Prava, ali zaista prava i sveobuhvatna kolekcija svih hitova, svih singlova i nekih posebnih izdanja grupe Queen.

Osim najvećih hitova, ovde su uvršteni i svi ostali singlovi koji su, možda prošli manje zapaženo, ali su i te kako značajno doprineli razvoju karijere najveličanstvenijeg pop-rock benda u istoriji popularne muzike. Harizmatični Fredi Merkjuri, Brajan Mej kao nepresušni izvor kreativnosti uz svestrano delovanje Džona Dikona i Rodžera Tejlora stvorili su od grupe Queen ultimativnu koncertnu senzaciju, spektakularnim nastupima i savršenim studijskim izdanjima su sebi obezbedili mesto medju muzičkim velikanima.

Na 4 diska su skupljeni svi njihovi singlovi, a na petom "specijalu", uz par standardnih singlova, selektovane su neke retke verzije njihovih pesama, zatim nekoliko remiksa i nekoliko neobjavljenih verzija njihovih pesama.

Sve u svemu - prava kolekcija i pravi "Best Off".

Što se tiče zvuka - nema mu ravnog.
Kao i sve ostalo što se uradi u našem studiju i  ova kolekcija je dodatno obradjena i remasterizovana je svaka numera, tako da sa sigurnošću možemo da tvrdimo da su naši snimci bolji od onih na originalnim izdanjima.
Zvučni nivoi su uskladjeni, tako da su sve numere u istom tonalitetu i na istom zvučnom nivou, što znači da je na vama samo da se opustite i uživate u muzičkom savršenstvu koje smo za sve vas priredili mi iz BG Audio Team studija : )

 NAPOMENA:

 Oprema koja se podrazumeva po ovoj ceni obuhvata CD-R diskove sa snimljenim materijalom, slim (tanki) CD box i dvostranu štampu na standardnom kancelarijskom papiru.  

Ukoliko želite drugačije pakovanje (debele kutije, kvalitetniji foto papir ili drugačije dizajniran omot) možemo se dogovoriti. Svaka promena standardnog paketa povlači i promenu cene na više.

Cena u oglasima je izražena za snimanje materijala na osnovnim, standardnim Sony Audio CD-R diskovima.

Ukoliko želite da se Vaša porudžbina izradi na nekim drugim diskovima, možete se raspitati putem poruka.

U ponudi su sledeći diskovi:  

- Media Range Vinyl Style Audio CD-R diskovi - 420 dinara po disku

- TDK D-View Audio CD-R diskovi -  450 dinara po disku

- Verbatim Music Audio CD-R diskovi - 550 dinara po disku

- TDK Metallic Audio CD-R diskovi - 750 dinara po disku 

 

ID Oglasa: #165113048
Informacije
  • Zbog onih koji odustanu kada je porudžbina već u izradi, uveli smo avansnu naplatu za sve kupce. Pouzdani i provereni kupci će moći da plaćaju po želji.
  • Ne radimo vikendom, za državne praznike, za Božić i Uskrs, kao ni od 28-og decembra do 4-og januara.
  • Pošiljke se šalju utorkom i petkom. Lično preuzimanje - po dogovoru.
  • 1-7 Maj 2024 - studio neće raditi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.