slika
slika
slika
1 od 3

Đorđe Balašević - Celovečernji The Kid

2.500 din

Beograd | Zvezdara
Korišćeno
Dostupno odmah
14
3
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Jovica
Član od 31.08.2010.

Djordje Balasevic - Celovecernji The Kid
LP, Album, Reissue
Made in Yugoslavia

Ocuvanost
Vinil: 4+ [vizuelna ocena] (prva strana ocuvana za 4+ (jedna kratka linija - trag od igle (povrsinska ogrebotina), nekoliko tankih i nekoliko jedva vidljivih tragova koriscenja [vizuelna ocena], [utisak slusanja] zvuk odlican /// druga strana ocuvana za 5-/4+++ (nekoliko jedva vidljivih tragova koriscenja [vizuelna ocena], [utisak slusanja] zvuk odlican)
Omot: 4+/4 [na rikni par manjih oderotina, na donjoj ivici umerena pohabanost i oderotina na sredini koja je na istom mestu probijena, na gornjoj ivici manja pohabanost i jedna kraca oderotina)

Spisak pesama:
A1 Celovečernji The Kid
A2 Vi Ste Jedan Običan Miš
A3 Crni Labud
A4 Blues Mutne Vode
A5 Svirajte Mi Jesen Stiže Dunjo Moja
B1 Don Francisko Long Play
B2 Medena Vremena
B3 Lunjo
B4 Nikad Kao Bane
B5 Neko To Od Gore Vidi Sve

Stanje mozete videti na slikama.
Zanrovi: blues rock, pop rock, country rock

 

VAZNO!
Kupoprodaju obavljam iskljucivo na dva nacina. . . Licno preuzimanje (ukoliko je moguce) ili slanje preporucenom postom ili Post ekspresom nakon uplate na racun. PREDMETE NE SALjEM POUZECEM!

ID Oglasa: #166199874
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.