slika
slika
slika
1 od 3

IFI ZEN CAN portable headphone amplifier

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
79
2
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

iFi ZEN CAN je pojačalo za slušalice. Spolja se uklapa u ZEN seriju, koja je sa velikim uspehom predstavljena prošle godine. Oprema je čisto analogna, nema nikakav digitalni ulaz, lako se može povezati sa izvorom opremljenim analognim izlazom i može da radi zajedno sa ostalim članovima ZEN serije. Pogodan je čak i za slušalice kojima je teško rukovati, a može se koristiti i kao pretpojačalo ili uparen sa aktivnim zvučnicima.

Točkić za jačinu zvuka koji se nalazi na sredini prednje ploče, dugmad i utičnice su povezani. Pored dugmeta za napajanje, krajnje levo, nalazi se dugme za izbor ulaza, a zatim prekidač koji kontroliše nivo pojačanja (u četiri koraka). Desno su postavljeni 6,3 mm utičnica za slušalice i 4,4 mm Pentaconn utičnica, dok se red zatvara dugmetom koje aktivira KSBass i 3D funkcije. Prvi služi za poboljšanje performansi niske frekvencije, dok drugi igra ulogu u prečišćavanju prostornog mapiranja. Pozadi su otkriveni RCA, 3,5 milimetarski i 4,4 milimetarski konektori, naravno svi ulazi i izlazi su pozlaćeni.

 

 

ID Oglasa: #144806442
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.