slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

MPOW BH044E Bluetooth Receiver

2.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
136
3
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola online
Član od 20.05.2018.
Svi oglasi

MPOV BLUETOOTH 4.1 PRIJEMNIK:  

-Napravljen sa Bluetooth 4.1/HFP/HSP/A2DP/AVRCP da bi vaš život bio pametniji da možete uživati u muzici i hands-free pozivima sa pametnog telefona uz zvuk vrhunskog kvaliteta.  

-Domet veze do 33 stope garantuje malo kašnjenje signala.

-DVOSTRUKE VEZE I ŠIROKA KOMPATIBILNOST: MPOV prenosivi Bluetooth prijemnik može povezati dva Bluetooth uređaja u isto vreme.  

-Takođe bi mogao da bude kompatibilan sa većinom pametnih telefona i Bluetooth elektronike, idealan za kućne ili automobilske audio sisteme i žičane slušalice (povezane sa MPOV preko 3,5 mm audio kabla/adaptera, a zatim uparite telefon sa MPOV-om da biste slušali muziku ili odgovarali na poziv).

-AUTOMATSKI PONOVO POVEZIVANJE: Kada postoji Bluetooth upareni zapis, samo prvo uključite Bluetooth na svom mobilnom telefonu, a zatim uključite Bluetooth prijemnik, MPOV Bluetooth prijemnik se može automatski upariti.

-IZUZETNO DUGA UGRAĐENA BATERIJA: Pruža do 10 SATI igranja i potrebno je samo 1,5 SATI da se potpuno napuni.

-NAPOMENA: 1. Ovaj MPOV se ne uključuje automatski, molimo dugo pritisnite „ Multifunkcionalno dugme“ oko 3 sekunde, kada se uključi plavo svetlo će treptati, a zatim ga povežite sa svojim Bluetooth uređajima;  

-Uverite se da ulazni napon punjenja za MPOV ne prelazi 5V i da ne koristite brzi punjač zbog bezbednosti i životnog veka proizvoda; 3.  

-Ako želite da se povežete sa TV-om tako što ćete upariti uređaj sa slušalicama, potražite MPOV predajnik ili prijemnik/predajnik.

UREDJAJ JE NOV


PRISTAJEM NA SVAKU VRSTU PROVERE I PROBE OD STRANE KUPCA

Pogledajte i moje ostale oglase na ikonicu SVI OGLASI

Za vise informacija na telefon

064-328-20-94

Nikola

Sifra: A71

ID Oglasa: #151728673
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.