slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Revox B 795 Elac D793

450 €Zamena moguća

Beograd | Voždovac
Korišćeno
Dostupno odmah
338
10
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roto - Kuća Finih Gramofona online
Član od 28.07.2009.
Svi oglasi

Revox B 795, jedan od najboljih gramofona koje sam imao u posedu, zvučno potpuno impozantan. Veoma ozbiljna Linatrack tengencijalna mašina, opremljena Quartz Locked Direct Drive pogonom, B 795 je na tržište izlazio u par varijanti: sa Revox brendiranom glavom koju je za njih pravio AKG, par Shure i Ortofon glava, i sa Elac 793/796 glavom koja se koristila isključivo za studijske uređaje. Razlika nije samo zvučna, već je B 795 sa Elac glavom koštao 1500DM, 50% više od ostalih kombinacija. Razlog za to je što je ovaj model razvijan na bazi Elac 796 glave i optimizovan je za rad sa 796/793 serijom, ostatak ponude je uveden kasnije radi smanjenja cene i troškova. Ovaj konkretan primerak radi izvanredno, dobro je očuvan, glava i igla su u odličnom stanju i svira bar tri puta bolje od onoga koliko košta.

 

Svaki moj gramofon ima 6 meseci garancije na funkcionalnost (ne odnosi se na iglu, potrošne delove i fizička oštećenja).

Moguća je zamena za Vaš neispravan/poluispravan gramofon, pod uslovom da mi je model interesantan.

Cena je krajnje prijateljska i nemojte me pitati da li može niže, zaista ne može. Ima i jevtinijih B795, ali ne sa ovom glavom i iglom.
 
Obavezno je lično preuzimanje, uz probu.
 
Pogledajte ostale gramofone na mojim oglasima!

 
Kontakt mobilni, viber, KP poruke!

ID Oglasa: #164366081
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.