slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Bowes&Wilkins Z2 wireless streaming sistem

89 €Fiksno

Mladenovac
Korišćeno
Dostupno odmah
287
4
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan 0644444038
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
Bower&Wilkins Z2 Audio sistem visokih performansi Bowers and Wilkins Z2 ima ugrađen Lightning konektor tako da možete da utaknete svoj kompatibilni iPhone®, iPod touch® ili iPod nano® za jednostavno punjenje i reprodukciju muzike.
Z2 je kompatibilan sa Apple AirPlay om, tako da možete bežično da strimujete muziku sa iPhone-a, iPad-a, iPod touch-a — čak i sa računara preko iTunes®-a. Napredni audio dizajn Z2 poseduje elektroniku visokog kvaliteta i drajvere za pružanje prostranog, detaljnog zvuka. Njegova dva drajvera punog opsega su uokvirena korpama dizajniranim da minimiziraju refleksiju zvuka pozadi i obojenost. Svaki drajver ima svoje individualno pojačalo kako bi se osigurala veća tačnost i smanjile unakrsne smetnje. Flovport™ sistema koji se pokreće unazad pasivno pojačava niske frekvencije. Udubljena površina njegovog otvora smanjuje turbulenciju vazduha za čvrst, precizan bas. (To je isti efekat koji pomaže da loptice za golf lete dalje. ) Kolo za digitalnu obradu signala kompanije Bovers &Vilkins kontinuirano analizira i prilagođava audio signal. Čak i pri maksimalnoj jačini zvuka, vaša muzika zvuči uravnoteženo i jasno. AC adapter je dizajniran posebno za niske nivoe buke, omogućavajući elektronici Z2 da radi efikasnije i proizvodi čistiji zvuk. Prednost AirPlai-a AirPlai koristi vašu Vi-Fi® mrežu za bežično povezivanje Z2 sistema zvučnika sa vašom iTunes® bibliotekom na vašem računaru. Možete da šaljete muziku na više Z2 uređaja (ili drugih sistema kompatibilnih sa AirPlai-om kao što je Zeppelin Air) da biste istovremeno puštali muziku u različitim lokacijama širom vašeg doma. I možete da kontrolišete nivoe jačine zvuka svakog povezanog plejera pojedinačno ili zajedno preko iTunes programa vašeg računara. Sa vašim Apple prenosivim uređajem — iPhone, iPad ili iPod touch — imate još više opcija. Strimujte muziku bežično direktno sa svog uređaja na Z2. Ili koristite svoj portabl kao daljinski da kontrolišete iTunes biblioteku vašeg računara. — preuzmite Apple-ovu aplikaciju Remote, a zatim možete da izaberete pesme i liste pesama ili da prilagodite nivo jačine zvuka sistema u hodu. priključna stanica kompatibilna sa većinom iPhone i iPod® modela sa Lightning konektorom AirPlai vam omogućava da strimujete muziku preko Vi-Fi® sa vašeg iPod touch-a, iPhone-a, iPad-a ili računara automatski puni plejer dok je priključen dva drajvera punog opsega frekvencijski odziv: 50-20.000 Hz Flovport bas port pojačava niske frekvencije stereo minidžek ulaz za prenosive uređaje Ethernet port za žičanu vezu sa kućnom mrežom


ID Oglasa: #154159294
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.