slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Internet radio DNT

3.500 dinFiksno

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
203
11
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Saša
Član od 19.12.2011.
Svi oglasi

Internet + FM radio marke DNT model IP Square

Potpuno ispravan, vizuelno u vrlo dobrom stanju, dekoprativno platno okrznuto na jednom mestu vidi se na slikama sem toga nema drugih oštećenja

Ima stereo reprodukciju, poseduje RCA audio izlaz za povezivanje na pojačalo, d takođe ima izlaz za slušalice i dodatni audio ulaz za priključivanje spoljnog izvora zvuka ( telefon, tablet, pc . . . )

Povezivanje na internet može biti žičano ili putem Wi-Fija

Ide u kompletu sa adapterom za napajanje, ima i mogućnost za daljinski upravljač koji ja ne posedujem ali nije ni neophodan jer su sve komande moguće sa gornjeg panela .

Slike originalne, moguće slanje

 

DNT IP Square. Radio type: Internet, Tuner type: Analog &digital, Supported radio bands: FM. Ethernet LAN data rates: 10,100 Mbit/s, Wi-Fi standards: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, Security algorithms: WEP, WPA, WPA2. Width: 287 mm, Depth: 140 mm, Height: 138 mm. Power source type: AC. Audio formats supported: AAC, FLAC, MP3, WMA

ID Oglasa: #163801620
Informacije

Šaljem Postexpressom, Aksom ili Bex-om,  

Plaćanje prilikom preuzimanja ili unapred na tek. račun ( niža je poštarina )

CC pakete ne šaljem .

Molim bez pitanja "Koja je zadnja cena " 

Umesto toga dajte vašu ponudu pa ukoliko je realna. .. odradićemo

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.