slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Eversolo DMP-A6 Master edition

155.800 din

Novi Sad
Novo
115
1
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Mrežni audio strimer EverSolo DMP-A6 Master Edition ima sve karakteristike standardnog modela DMP-A6 i više, uključujući napredni sistem takta sa dva Accusilicon femtosekundna oscilatora i OPA1612 (umesto OPA1642) čipova. Rezultat ovih nadogradnji je poboljšana redukcija šuma, podrhtavanja i izobličenja za još precizniju i autentičniju isporuku zvuka. Sa poboljšanim operativnim pojačalima, gubite pristrasnost DAC izlaza i dobijate veću preciznost izlaznog napona.

 

DMP-A6 Master Edition pokreće isti četvorojezgarni ARM Cortek-A55 profesionalni procesor koji se može naći u običnom DMP-A6. Slično, Kualcomm KCC5125 Bluetooth 5.0 modul sa aptKs HD podrškom pruža visokokvalitetni bežični audio streaming. Njegovo napajanje visokog kvaliteta sa niskim nivoom buke obezbeđuje čist izvor napajanja za audio kola, minimizirajući izobličenje i smetnje šuma.

 

Vizuelno, možete očekivati istu šasiju od čvrste aluminijumske legure, elegantnu brušenu ploču i savremeni LCD ekran na dodir kao i običan model. Međutim, primetićete nove luksuzne zlatne detalje na prednjoj ploči koji istinski izdvajaju Master Edition.

 

Pošto je namenjen profesionalnim audiofilima i aplikacijama za snimanje, možete biti sigurni u postizanje najboljeg zvuka iz Master Edition-a. Kupite svoje dok traju zalihe!

 

 

Šta je u kutiji?

Eversolo DMP-A6 Master Edition mrežni audio strimer

Kabl za napajanje

USB kabl Šrafciger

Uputstvo za korišćenje

 

 

Uvoznik i distributer
AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

ID Oglasa: #164317049
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.