slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

strujni naponski kabl 3 x 5.25mm2 OFC BAKAR I PAMUK

80 €

Vrbas
Kao novo - nekorišćeno
135
7
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ms High Fidelity Cable online
Član od 23.10.2012.
Svi oglasi

Vrhunski strujni kabl izrađen od OFC bakra preseka od 3x 5.25mm2, izuzetno masivan. Kabl je pleten u pletenicu. Svaka licna unutar zice je pletena. Izolacija je thin PTFE  preko koje se nalazi pamučna mrežasta izolacija, zatim sloj grafitne trake , dva sloja PE izolacije, na kraju je sloj svilene trake pa snake skin zaštita.  , sama pletenica kabla kao i slojevi izolacija menjaju klasičan širm. Kabl je nešto boljih karakteristika nego predhodna verzija, niti su razdvijenije a prohodnost struje kroz kabl je olakšana. Zračenje kabla ne postoji tako da ne utiče na interkonekt kablove ali same uredjaje, a takodje ništa ne može da utiče na sam kabl . Svaki segment ovog kabla je detaljno  proračunat, i zadovoljiće potrebe najzahtevnijih audiofila.

Iec i suko uticnica originalna Audio Grade.

Vrhunski kabl koji nema premca, pogodan za napajanje svih uredjaja u hi-fi sistemu prevashodno strujnih letvi , snagasa , pojacala, cd-ova, DAC jedinica itd.

Za njega ne postoje izazovi!

cena se odnosi na duzinu od 140 cm

 

ID Oglasa: #165089491
Informacije

Kablovi se rade po porudzbini osim ako neki imam vec izradjen na stanju.  
- Rok izrade je od 2 do 5 dana zavisno od kompleksnosti kabla i trenutnog obima posla.  
-Moguce je testiranje 7 dana.

- Sva pitanja KP poruka, sms, viber , poziv ukoliko ne radim u tom momentu.  
 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.