slika
slika
slika
slika
1 od 4

Zvučnički kablovi

120 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
175
7
pre 9 dana
Zoran Maretic
Član od 17.08.2009.
Svi oglasi
 

Poboljšajte zvuk vašeg sistema, jer upravo su kablovi najčešće "usko grlo" audio sistema i imaju značajan uticaj na koloraciju tonske slike. Što su kvalitetniji manje utiču i doprinose "visokoj vernosti" audio zapisa. Mnogi brendirani kablovi ne donose odgovarajući i očekivani zvuk ako ih ne uskladite u sistemu i pored visoke cene. Probao sam i imao na desetine brendiranih kablova i preko 15tak godina radio diy audio  kablove. Eksperimentisanjem i za manje novca možete da dođete do odgovarajućeg i zadovoljavajućeg zvuka. Ne dozvolite da kablovi degradiraju i ograničavaju kvalitet cele zvučne slike i mogućnosti vašeg audio sistema. Kao  izrade nekih brendiranih kablova. Pojedinačne žice idu od  0,7 mm2 do 1,5mm2. Zvučnički kablovi idu bez terminacije ili sa terminacijom po dogovoru. Na kvalitetne kablove je pogrešno stavljati jeftine konektore koji onda degradiraju same kablove. Viljuškice i banana konektori treba da budu istog ili sličnog kvaliteta.
Na slici, kabel Hdi 369, koji je preseka 2x9mm2, od 12 upletenih žica. Daje odličnu "propusnost", pun bas, fluidan srednji spektar i dobru definiciju u visokom spektru. Prostornost zvučne slike po širini i dubini odlična. Može da se upoređuje po karakteristikama i zvuku sa mnogo skupljim brendiranim zvučničkim kablovima. Ja sam ga poredio sa nekim Kimber, MIT, Ocos, Audioquest, Qed i dr.
ID Oglasa: #163747149
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.