slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

AIWA AD-F460 odlično očuvan, malo korišten

45 €

Petrovaradin
Korišćeno
Dostupno odmah
706
8
pre 13 dana
Atila
Član od 27.04.2011.
Svi oglasi

Tehnički u odličnom očuvanom stanju. Po izgledu glava, rolera i mehanike skoro da nije ni korišćen. Glave ne dirane (fabrički azimut). Vizuelno spolja, ima nešto sitnih tragova korišćenja koji se primećuju na jačem svetlu ali u svakom slučaju veoma je lepo očuvan. Zbog dugogodišnjeg neupotrebljavanja zamenjen je pogonski kaiš i gumica za brojač. Dek koji brzo reaguje na komande, ne muči se sa premotavanjem, lepo reprodukuje kasete i naravno lepo snima. Odlično se snalazi sa svim tipovima kaseta (normal, hrom, metal).
Ručno podešavanje Bias-a za najoptimalniji snimak koji pruža traka.

Ako ima nekih pitanja slobodno porukom na KP ili poziv na tel.
Za zamenu mi možete ponuditi jeftinije neotpakovane audio kasete, DAT kasete, mini diskove, očuvan model Sony mini disc recordera ili Dek Aiwa AD-F850 (naravno uz moju doplatu).

Zbog posla mogu da pošaljem isključivo Post-ekspresom, Pošta CC paketom ili dogovor o preuzimanju u Novom Sadu-Petrovaradinu.

U cenu ne ulaze troškovi kurira i povraćaj otkupa ako se šalje kao otkupna pošiljka.

Ako se pojavi neki problem ili niste zadovoljni sa trgovinom a stvar koju ste dobili od mene se razlikuje od opisa u oglasu, kontaktirajte me pre davanja negativne ocene da bismo rešili problem na obostrano zadovoljstvo. Upisivanje negativne ocene, bez ikakvog dogovora i razgovora neće rešiti problem.

ID Oglasa: #149940073
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.