slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

HIDIZS AP80 PRO Bluetooth Hi-Fi MP3 Player

17.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
406
13
danas
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Nov, testirana ispravnost.

 

HIDIZS AP80 PRO Hi-Fi MP3 Player with Bluetooth, High Resolution Lossless Music Player with LDAC/aptX/FLAC/Hi-Res Audio/FM Radio, DSD Support Hi-Res Audio Player with Full Touch Screen (Blue)

 

♫『DUAL DAC ČIP &PRECIZNI FPGA ČIP』Ugrađen u DUAL Ess vodeći ES9218P DAC čip, muzički plejer bez gubitaka pruža moćno dekodiranje i SNR do 130dB i THD+N do -114dB, što je odlično za osiguravanje audiofilskog kvaliteta zvuk do kraja. Sa namenskim FPGA čipom HBC 3000, tačnost digitalne reprodukcije muzike može biti povećana glavnim taktom, a treperenje takta se može savršeno kontrolisati. U međuvremenu, može hardverski decord Native DSD 64/128/256.


♫『BIDIRECTIONAL BLUETOOTH 4.2 &UAT TEHNOLOGIJA PRENOSA』AP80 PRO podržava dvosmerni Bluetooth 4.2, Hibi UAT, Soni LDAC i APT-Ks. Može da emituje kao Bluetooth audio izvor, ali može biti i profesionalno Bluetooth pojačalo za dekodiranje. UAT je potpuno novi Bluetooth audio kod koji je razvio HiBi. Podržava najveću brzinu uzorkovanja u industriji od 192 kHz pri najvećoj propusnosti podataka u industriji od 1,2 Mbps, čak se prilagođava i optimizuje različitim muzičkim žanrovima. Podržava HVA/SBC/FLAC/APE/VMA/VAV/SACD-ISO.


♫『 JEDNOKRETNI 3,5 mm &BALANSIRANI 2,5 mm JACKS &Samsung IPS HD TOUCHSCREEN』Naš AP80 PRO MP3 plejer je dizajniran sa jednostranim 3,5 mm i balansiranim 2,5 mm priključcima koji osvetljavaju jedni druge, osigurani ste najbolje moguće iskustvo slušanja. Dizajniran sa Samsung 2,45" (480k360) IPS HD ekranom osetljivim na dodir, koji je svetski priznat profesionalni sistem muzičkih plejera u razvoju softvera. Omogućava osetljivo reagovanje na dodir, jasan kvalitet slike, bogate vizuelne detalje, kontrolu prevlačenja i tihi rad.


♫『 BI-DIRECIONAL USB DAC &PROŠIRIVI KAPACITET SKLADIŠTA』AP80 PRO Hi-Fi digitalni audio plejer može biti digitalni izvor nakon povezivanja USB pojačala sa funkcijom DAC ulaza, takođe se može povezati na mobilni telefon i računar kao eksterno dekodiranje amp. Nema ugrađenu memorijsku SD karticu, ali podržava do 512G proširivo skladištenje sa mikro SD karticama. Sa baterijom velikog kapaciteta uživajte u do 9-13 sati neprekidne reprodukcije i preko 50 dana dubokog stanja pripravnosti. Napomena: 9h za BAL, 13h za PO.


♫『PORTABLE MP3 PLAIER &FM RADIO &STEP COUNTER』Naš HiFi muzički plejer je prenosiv i lagan. Podržava čuvar ekrana vremena, jedno dugme za zaključavanje, FM radio, brojanje koraka. Sa visokopreciznom funkcijom brojača koraka, AP80 PRO može da obezbedi precizne podatke o vežbama na otvorenom kako bi doveo do apsolutne harmonije muzike, života i sporta. Molimo vas da uključite radio ako niste zainteresovani za muziku. Veliki visokokvalitetni radio programi, kao što su finansije, zabava, zdravlje, emotivna priča, itd.

ID Oglasa: #152628968
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.