slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Philips GoGear MP4 - 4GB -NEispravan

699 din

Beograd | Rakovica
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
327
4
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Tihomir - Igre Za Sony I Pc -
Član od 20.04.2015.
Svi oglasi
Prodajem Philips GoGear Vibe digital MP3 - MP4 plejer 4 GB. Dobro ocuvan ali sa tragovima koriscenja .  Nema vecih ostecenja osim malo napuknuce na zastitnoj plastici.  NAZALOST NE radi jedan kanal na Slusalicma odnosno izlaz.  Zato ga prodajem kao NEispravno i bez prava na Zalbu.  Baterija dobra, drzi preko 6 sati.  Napravljen je od tvrde plastike i da traje. ( sve se vidi na slikama). Na njemu se slusa wma i mp3, FM radio, foto, cuvanje podataka i snima glas tako da moze sluziti kao diktafon. Ako bih ga ocenio onda jedna 8. Philips GoGear plejere porede sa Sonijem. Kursor je u ekstra stanju i sa jednim laganim dodirom prebacuje gde zelite. Na njemu moze da se podesi vreme, sat, pozadinsko svetlo, jezik itd. Uz plejer idu usb kabl. Na plejeru trenutno ima 418 pesama strane pop i rok muzike. Nema blutooth i sd ulaz. Ako vas jos nesto zanima slobodno pitajte. Necu zamene. Pogledajte koje jos plejere imam i ostale oglase.                                     
ID Oglasa: #136281398
Informacije

8 godina besprekorne saradnje sa kupcima.   Sve igre na Diskovima. Sve igre Originalne, NE postoje kopije. Za sve sto zelite pitajte slobodno bez ikakvih obaveza.

Šaljem isključivo postekspresom.
Ime i prezime
Adresa
Poštanski broj
Broj telefona
Lično preuzimanje na Vidikovcu ili dogovor.

Pogledajte sve moje oglase.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.