slika
1 od 1

SONY NW-A105 16GB Hi-Res

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
303
4
pre 16 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

Boja crvena
Skladištenje 16 GB
MicroSD/HC/KSC Da
Radio Da
Video Da
Težina 0 g

 

 

Prava ikona stila sa odličnim zvukom
Pokreće ga Android™ i nudi direktno preuzimanje i strimovanje preko Vi-Fi mreže, privlačni NV-A100 ima sve što vam je potrebno da doživite svoju muziku onako kako želite.

Vrhunski kvalitet zvuka
Od zvuka visoke rezolucije do naprednog digitalnog poboljšanja, NV-A100 je dizajniran da iznese najbolje u vašoj muzici.

Zvuk visoke rezolucije, bežični
Uživajte u kvalitetu zvuka visoke rezolucije uz naš vrhunski bežični LDAC kodek. Sa 3 puta većom brzinom u bitovima od standardne Bluetooth® veze, možete imati najbolje iskustvo kada slušate muziku.

NFC™ i Bluetooth® jednim dodirom za trenutnu vezu
NFC i Bluetooth bežična tehnologija nude brzu i laku vezu sa vašom muzikom. Jednostavno dodirnite svoj NFC uređaj sa NV-A100 - veza je brza i besprekorna i možete da počnete da strimujete. Nema NFC? Bez brige. Takođe se može povezati preko Bluetooth-a. LDAC i aptKs™ HD kompatibilnost je takođe dostupna.

Premium tehnički sadržaj
Svaki materijal i komponenta u NV-A100 odabrani su sa jednim ciljem - da stvore zaista izuzetno audio iskustvo.

Čvrsti aluminijumski brušeni okvir za bolji kvalitet zvuka
Okvir od visokokvalitetnog brušenog aluminijuma pruža ekstremnu snagu, doprinoseći niskoj impedansi i jasnom, stabilnom zvuku i prodornom basu.

ViFi kompatibilan za direktno preuzimanje i strimovanje
Uz podršku za Android™ i Vi-Fi kompatibilnost, NV-A100 nudi još više načina za slušanje muzike. Možete da uživate u omiljenim muzičkim strimovima i muzičkim aplikacijama direktno na svom Valkman-u, ali takođe možete da se povežete sa računarom da biste pristupili svojoj muzičkoj kolekciji.

ID Oglasa: #144862476
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.