slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Onkyo CR-N7 - Muzicka Linija AUX CD FM

70 €

Subotica
Korišćeno
Dostupno odmah
152
3
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dalibor
Član od 07.09.2016.
Svi oglasi

Prodajem muzicku liniju,

 

Marka: Onkyo

Model: CR-N7

Stanje: Vizuelno stub u dobrom i ocuvanom stanju. Na zvucnicima vidljivi tragovi koriscenja, sitne ogrebotine nastale usled koriscenja i rub jedne kutije (poslednja slika). Uz zvucnike dolaze i mrezice u korektnom stanju. Imaju sitnu rupicu na rubu i po jednu polomljenu zabicu. Navedeni nedostaci ne uticu na funkcionalnost. Funkcionalno ispravna linija u potpunosti. Tuner sa RDS-om hvata stanice vec na parce zice. Laser ispravan, ocitava i reprodukuje diskove sa lakocom. Mogucnost povezivanja sa drugim uredjajem preko aux kabla. Dvosistemski zvucnici oznake D-88 pruzaju cist i kvalitetan zvuk, maksimalne snage 70watti na 4 Ohma.

ID Oglasa: #164980977
Informacije

Mogucnost probe i licnog preuzimanja u Subotici.  

Slanje postexpressom ili drugom kurirskom sluzbom po dogovoru

Ne odgovaram na ostecenja nastala u toku transporta

Zbog promenjivog radnog vremena nisam uvek u mogucnosti da se javim na telefon, u tom slucaju uvek mozete ostaviti poruku.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.