slika
slika
slika
slika
1 od 4

USB Prisluskivac 32gb Snimac Razgovora Diktafon Bubica 2024

3.950 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4.199
89
pre 13 dana
Odgovara na 11% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
SAMO POZIV I SMS - 066 243 000
Član od 19.08.2008.

USB FLES PRISLUSKIVAC - SNIMITE SVE STO ZELITE OKO SEBE PRITISKOM NA JEDNO DUGME!

 

USB minijaturni snimač razgovora je praktični špijunski uređaj za diskretno audio snimanje. Iako malih dimenzija, USB audio snimač poseduje izuizetne tehničke karakteristike koje ga svrstavaju u najtraženiju špijunsku opremu. Pomoću USB snimača možete diskretno snimiti najtiši razgovor, čak i šapat. Može se koristiti za audio nadzor stambenih i poslovnih prostorija, ali se na njegove mogućnosti možete osloniti i ako ga ubacite u odeću, torbu ili automobil.

 

USB snimač je izuzetno praktičan uređaj za prisluškivanje. Njegova upotreba u svrhu tajnog snimanja sigurno neće biti otkrivena i aparat može biti postavljen na bilo koje mesto u prostoriji koja se prisluškuje a da ne izazove nikakvu sumnju.

 

Svi naši proizvodi su uredjaji najnovije generacije, vrhunskog kvaliteta i tehničkih performansi. Jedan od osnovnih principa našeg poslovanja je da „ IMATE PRAVO NA ISTINU“ . Špijunska oprema za praćenje i prisluškivanje, špijunske kamere, bubice, lokatori, mogu Vam pomoći da do nje dodjete.

 

Sigurno ste i sami pomislili u nekom trenutku kako bi bilo korisno tajno snimiti šta vam iza leđa pričaju i šta rade ukućani, partner, deca, zaposleni i saradnici kada niste tu. Nekada je prisluškivanje bio zahtevan proces, a uređaji za prisluškivanje veoma teški za skrivanje. Razvojem tehnologije, dimenzije prisluškivača su se smanjivale, a tehničke karakteristike i performanse usavršavale. Zahvaljujući savremenim tehnologijama nikada nije bilo lakše prisluškivati ili tajno snimiti neki razgovor u privatne ili poslovne svrhe. Moderni uređaji za prisluškivanje osoba i objekata upotrebljavaju se veoma jednostavno i mogu ih koristiti baš svi, bez posebnih znanja i veština. Moderni prislušni uređaji su minijaturnih dimenzija, lako i brzo se sakrivaju, a veliki broj modela već je instaliran u neke od predmeta koji se svakodnevno koriste. Mnoge sumnje bile bi potvrđene i odbačene kada biste dobili odgovore na pitanja koja vas muče. Praktično da ne postoji poslovni, privatni problem ili sumnja čijem razrešenju uređaji za prisluškivanje neće doprineti ili ih sasvim rešiti.

 

Na lak i jednostavan način zaštiti svoju decu na internetu. Digitalno doba i dostupnost telefona deci od najranijeg uzrasta, koliko je olakšalo, toliko je donelo i nove izazove u roditeljstvu. Deca preko interneta najčešće stupaju u kontakt sa "online prijateljima" i tako mogu postati žrtve fizičkog, psihičkog, internet nasilja. Suočite se sa problemom na vreme i zaštitite svoju decu.

 

Slušanje i snimanje razgovora zaposlenih i poslovnih saradnika može doprineti optimizaciji svih segmenata poslovanja. Saznaćete kako zaposleni zaista provode radno vreme za koje ih plaćate, da li važne i poverljive informacije „ cure“ iz firme i ozbiljno ugrožavaju poslovanje, kako je zaista izgledao sastanak, pregovori ili konferencija na koju ste poslali predstavnike.

 

Ovo su samo neke od primena skrivenih prisluškivača. Lako, brzo i jednostavno do istine! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem poziva!

 

KARAKTERISTIKE PROIZVODA:

 

  1. Oklop mini usb prisluškivača izradjen je od visoko kvalitetnih materijala, što dodatno štiti Vaš uredjaj od pada, fizičkih oštećenja. . .
  2. Male dimenzije ove mini bubice i mala težina omogućuje lako skrivanje iste!
  3. Na izgled deluje kao kalsičan USB za računar, što mu dodatno potpomaže da se lako kamuflira i da bude neprimetan.
  4. Lako i jednostavno, jednim klikom započnite Vaše skriveno snimanje, prisluškivanje!
  5. Takodje lako i jednostavno preslušajte sve snimljeno na Vašem skrivenom prisluškivaču, mini bubici USB!
  6. Potrebno je samo da Vaše snimke prebacite na računar ili laptop. Ili na mobilni telefon ukoliko imate odgovarajući adapter za USB fles!
  7. Litijumska baterija integrisana je u samom usb snimaču.
  8. Dužina snimanja USB-a je od 8-12 sati.
  9. U našoj ponudi možete pronaći USB snimače različitih memorijiskih kapaciteta od 8GB; 16GB i 32GB!
  10. Korišćenje samog uredjaja je veoma lako i jednostavno, klikom na samo jedno dugme aktivirate prisluškivač.

 

PAKET UKLJUČUJE:

 

  1. 1 x USB mini prisluškivač
  2. 1 x Upustvo za korišćenje.

 

NAŠU KOMPLETNU PONUDU MOŽETE POGLEDATI POMOĆU ID OGLASA:

 

  1. ID oglasa: #50873603 - savetek mini prisluskivač
  2. ID oglasa: #36822741 - savetek 300 prisluškivač
  3. ID oglasa: #91914905 - XIXI pro špijunska bubica
  4. ID oglasa: #22858448 - USB prisluškivač 8gb; 16gb, 32gb
  5. ID oglasa: #22047035 - savetek privezak, keychain za snimanje
  6. ID oglasa: #23451788 - olovka prisluškivač, pen voice recorder
ID Oglasa: #48273591
Informacije

Za najbržu moguću porudžbinu:  

POŠALJITE SMS SA PODACIMA, ILI POZOVITE NA - 066 243 000

PAŽNJA: primljene KP poruke često ne stižemo pročitati

 

Za sva pitanja i info:

POZOVITE 066 243 000

 

Ekspresna dostava:

I DO 24H NA ŽELJENU ADRESU

 

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak: 08-18h (nakon 18h SMS)

Subotom: Izmedju 09-15h (nakon 15h SMS)

Nedeljom: Poručivanje SMS-om

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.