slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Hegel H80

850 €

Beograd | Čukarica
Korišćeno
Dostupno odmah
579
12
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Siniša
Član od 04.08.2011.
Svi oglasi
Kao nov Hegel H80 poslednja serija sa pre out izlazom.
Zaista vrhunski uređaj pojačalo sa dakom koji je bolji od svih topinga i smsl-ova do recimo topinga d90.
Prava stvar za one koji ne zele da kupuju odvojeno uređaje i gomilaju ih u kući sa dodatnim kablovima i to za prilično više para.

Nabavljen pre par meseci od prvog vlasnika iz Norveške koji ga je očigledno mazio i pazio.
Radi prelepo i nema nikakvih skrivenih mana, brujanja, itd. U radu jedva da je mlak na dodir.

Subjektivni opis i malo poređenja:
Ovaj model deli predpojačalo i dak sa svojim jačim bratom H300 i oba imaju malo drugačiji zvučni pečat od ostalih Hegela, zvuče malo toplije sa naglaskom na puniji i sočniji ton pre nego na neku ne znam kakvu brzinu, koja u Hegelovom slučaju onda hoće malo da pobegne ka vriskavom tonu kada su u pitanju stariji modeli (H70 i stariji), ili pak ka sterilnom  kada su noviji modeli u pitanju, ali ukusi i žanrovska opredeljenost su različiti pa birajte. Nisam slušao Hegel Rost ali bih po opisima rekao da zvuči takođe po mom ukusu.
Naim recimo zvuči brže i dinamičnije, jako zabavno pojačalo koje je mene umorilo za mesec dana jer postaje naporno u svom konstantnom traženju pažnje i akcentiranju - svega, uvek : ) Osim toga zvuči malo plitko i dvodimenzionalno, pričam o 5i modelu ne znam za ostale.

Prodajem ga zato što sam igrom slučaja došao do dobrog power ampa, mada ga i dalje sa uživanjem prikačim i slušam kada su lakši noćni tonovi u pitanju jer je tu bolji od mog novog pojačala.

Osim prodaje moguća je i zamena za ekstra kvalitetan pre amp, i nizašta drugo.

Cerak Bgd gde je i moguća proba

Posle podne dostupan za pozive, Viber i KP poruke 0-24h
ID Oglasa: #164895199
Informacije
Cerak, Beograd

Posle podne dostupan za pozive

Viber i KP poruke 0-24h
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.