slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Marantz PM8006 - kao NOV - made in JAPAN

799 €

Beograd | Savski venac
Korišćeno
Dostupno odmah
673
16
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Krle
Član od 18.06.2010.

Savrseno ocuvan kao iz radnje je, bukvalno kao NOV . Model je i dalje aktuelan u prodaji je i ovo je poslednja generacija pojacala. Ono sto necete danas tako lako naci je da je ovo pojacalo proizvedeno u Japanu kao sve sto sapada u navisu klasu.

Ovo pojačalo je konzervativno i realno ocenjeno na 70 w po kanalu na 8 oma, ali može da radi bez problema i sa zvučnicima od 4 oma koji su gladni energije do snage koja ispunjava prostoriju. Kvalitet izrade je upravo ono što biste očekivali od Marantz-a čvrsta konstrukcija sa troslojnom donjom pločom kako bi se minimizirala distorzija izazvana vibracijama. To je glavna osnova za veličanstveni stereo sistem koji vam omogućava da više uživate u svojoj muzici. Sa potpuno diskretnim dizajnom povratnih informacija o struji, integrisano pojačalo PM8006 savršeno je za audiofile kojima je potreban izvrstan kvalitet muzike i fleksibilan rad. PM8006 nudi snažne 2x 70W u 8 oma, dok simetrični krugovi pružaju optimalno slikanje. Da bi osigurao najdublje glazbeno iskustvo, pojačalo koristi novu Marantz-ovu električnu kontrolu jačine zvuka i pozornicu pretpojačala Marantz Musical Phono EQ, stvorenu za dobivanje najčišćeg signala od voljenog vinila minimiziranjem nivoa buke. Da bi se dalje uklonile smetnje, koriste se nove izolacione stopice koje podupiru pojačalo, kombinirajući visoku gustinu i prigušujuća vlakna. PM8006 takođe uključuje izlaze predpojačala zajedno sa direktnim ulazom pojačala, što vam omogućava da koristite jedinicu kao samostalno pojačalo snage za integraciju u višekanalni sistem kućnog bioskopa. Za precizno prilagođavanje zvuka, naš trostruki sistem kontrole tonova pruža odvojene kontrole za bas, srednje i visoke tonove.  

Najnaprednija tehnologija HDAM za dinamičan, detaljan zvuk , Marantz je razvio sopstvene diskretne ploče nazvane Hiper-dinamički moduli pojačala, ili HDAM, da zameni pojačala zasnovana na čipu koja se koriste na drugim mestima. Koristeći diskretne komponente za površinsku montažu sa kratkim putanjama levog i desnog signala u ogledalu, HDAM-ovi nadmašuju standardna integrisana op-pojačala u brzini i nivou buke. Doživećete mnogo dinamičniji, precizniji i detaljniji zvuk. Marantz je razvio različite HDAM-ove koji odgovaraju posebnim zahtevima plejera i pojačala. PM8006 koristi SA3 najnoviju verziju visokog kvaliteta.

ID Oglasa: #164323482
Informacije

U slucaju slanja ne snosim nikakvu odgovornost za poslate pakete zbog bahatog ponasanja kurirskih sluzbi , samim porucivanjem smatram da se slazete sa navedenim bez prava na reklamaciju.

 

Molim vas bez suvisnog i jedinog pitanja koja je zadnja cena ako vam vec ne odgovara navedena cena ponudite vasu pa ako mi odgovara odgovoricu vam.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.