slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Sony TA-F590ES

249 €

Ćuprija
Korišćeno
Dostupno odmah
429
2
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zoran Vasiljević
Član od 09.06.2009.
Svi oglasi

Odlično očuvano, potpuno ispravno, bukvalno kao novo. Sa daljinskim upravljačem koji pokriva osnovne kao i napredne sistemske funkcije, sasvim dovoljno za rad sa Sony kompletom uređaja CD, MD, Tuner i Tape deck. Uređaj je osvežen, pregledan, modifikovan tako da su stavljeni najkvalitetniji elektroliti za Audio primene. Takođe, dodati su originalni elektroliti u napojnoj sekciji tako da ih sada ima ukupno 4 x 12000uF. U pojačalu je sve originalno, izlazni tranzizstori su fabrički, nikada nisu menjani. Pojačalo je dugi niz godina u mom vlasništvu i jedini razlog prodaje je jači model koji imam. Modifikovano je kolo procesora tako da prihvata Sony kodove pa više nije potreban ultraretki RM-S702 i RM-S703 daljinski koji i kad se nađe u ponudi košta koliko i samo pojačalo. Inače sam daljinski upravljač je standardni, radiće bilo koji ako nabavite isti ili sličan. Jedina funkcija koja nedostaje na daljinskom je Phono selektor što lično mislim da nije nikakva mana jer svakako treba ustati i postaviti ploču na gramofon. U kompletu dobijate jedan.

 

Zbog težine pojačala samo lično preuzimanje na mojoj adresi.

 

Poslednje dve slike su ilustrativnog karaktera - pojačalo sa slika nije u ponudi.

 

U kompletu sa Sony  ekvilajzerom sa mog oglasa može za 300 eura.

ID Oglasa: #163409455
Informacije

Cena ne odgovara - ponudite Vašu, ako je prihvatljiva odgovoriću.

 

Pažljivo pročitajte oglas do kraja, u njemu je već sve najvažnije rečeno.

 

Šaljem Postexpressom posle uplate na tekući račun ili lično preuzimanje na mojoj adresi. Prilikom slanja paket ću maksimalno obezbediti, za eventualna oštećenja odgovoran je postexpress.

 

Hvala na razumevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.