Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Audio > Pojačala

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Sunbuck AS60BU Digitalno Bluetooth pojacalo 55W

4.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
1.388
30
juče
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Novo, bez daljinskog upravljaca(ispao negde).

 

55W po kanalu

 

Sunbuck Bluetooth 5.0 Mini Hi-Fi Class D Integrated Home Stereo Amplifier, Dual Channel Sound Audio Stereo Receiver - for Home Theater/Ourdoor Entertainment(AS-60BU)

 

 

Ovaj prijemnik za bluetooth stereo pojačalo obezbeđuje visoku izlaznu snagu, što je savršeno za vaš karaoke i akustični sistem kućnog bioskopa. Može da primi 2 seta zvučnika, ne samo savršen za kućni audio već i za spoljne zvučnike.


BLUETOOTH 5.0 BEŽIČNA VEZA: Mikser uređaj za pojačavanje zvuka je opremljen Bluetooth strimingom muzike sa bežičnim dometom od 25 stopa/7 metara u zatvorenom prostoru i 12 metara na otvorenom. Kompatibilan sa najnovijim uređajima (uključujući pametne telefone, iPad, iPhone i računare) , ovo stereo pojačalo je lako upariti sa prijemnikom.


VIŠE REŽIMA ULAZA I IZLAZA: Digitalna kutija za pojačalo je dostupna od pasivnih zvučnika od 1,75" do 15" i podržava različite eksterne izvore signala. 2 RCA audio ulaza za tjuner, CD plejer, kasetofon, dva ulaza za mikrofon od 2,5 inča / 6,35 cm, izlaz za slušalice, USB, SD karticu, 3,5 mm AUKS IN, FM radio antenu i njegov FM režim može da uštedi do 40 stanice . Takođe ima RCA audio izlaz, 2 para izlaza za zvučnike banane. SD, USB podržavaju samo MP3, VAV, VMA, APE, PLAC format.


LAKA KONTROLA BALANSA: Poboljšano profesionalno kompaktno pojačalo zvuka za police sa jasnim dugmadima za kontrolu režima. Dugmad kontrolišu glavnu jačinu zvuka, jačinu/eho mikrofona, ton, balans, visoke tonove, bas, izvor ulaza.

ID Oglasa: #144195731
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.