slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Spijunska Mini Bubica Diktafon Snimac Razgovora S21

6.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
266
2
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

ZIVITE U LAZI I ZABLUDI? - ovo je pravi trenutak da saznate sve, uz nas uredjaj najnovije i najnaprednije generacije saznacete apsolutno sve u najkracem mogucem roku. Predstavljamo Vam jedinstveni Snimac Razgovora S21! ! !

 

Prisluškivači su uređaji koji se mogu koristiti za tajno prisluškivanje ljudi i prostorija, snimanje privatnih razgovora ili praćenje aktivnosti nekoga bez njihovog znanja. Uređaji za prisluškivanje se koriste u razne svrhe, za ličnu ili profesionalnu upotrebu.


Špijunske bubice i prisluškivači omogućavaju kvalitetan, jednostavan i diskretan audio nadzor bilo kog stambenog ili poslovnog prostora. Ovi uređaji za tajno audio snimanje su minimalnih dimenzija tako da se lako mogu sakriti ili kamuflirati, a neki od njih dolaze već instalirani u predmete iz svakodnevne upotrebe pa je njihovo postavljanje i korišćenje time još više pojednostavljeno.

Integrisani zvučnici i mikrofoni su veoma osetljivi, filtriraju šumove i pozadinsku buku. To znači da ćete čuti i najtiši šapat, snimljen sa velike udaljenosti čisto i razgovetno, bilo da prisluškujete uživo ili razgovor slušate na snimku. Upotreba uređaja za prisluškivanje je jednostavna. Sve što treba da uradite je da ih postavite u prostoriju koju želite da nadzirete.

 

Zahvaljujući opciji aktivacije glasom, koju najnoviji modeli prisluškivača imaju, štedi se prostor na memoriji i snima samo onda kada se u nadziranom prostoru nešto dešava, odnosno čuje. Snimljeni materijal smešta se na memoriju uredjaja i kasnije se može preslušati.

 

INFORMACIJE O UREDJAJU:

  • Duzina snimanja sa jednim punjenjem baterije do 300h
  • Preslusavanje snimljenog materijala direktno sa uredjaja
  • Aktivacija uredjaja na glas, kada nema price prisluskivac ne snima
  • Prisluskivac ima ugradjenu kvalitetnu dugotrajnu Li-On bateriju
  • Kvalitet snimanja je 192kbps, odlican kvalitet
  • Kapacitet memorije prisluskivaca preko 120h materijala
  • Kvalitetna izrada, ceo uredjaj je od legure aluminijuma
  • Mogucnost povezivanja na bilo koji racunar, telefon, neke automobile i slicno

SPECIFIKACIJA:

- format snimanja: Vav

- brzina snimanja: vav: 192 kbps

- kapacitet skladištenja: 8GB/16GB/32GB

- brzina uzorkovanja: 48KHZ

- frekvencija: -20 kHz ~ 20 kHz

- telesna težina: 70 g.

- mikrofon: neusmereni kondenzatorski mikrofon

 

 

PAKET UKLJUCUJE:

1 x Snimac Razgovora S21

1 x Slušalice

1 x USB kabl

1 x uputstvo.

ID Oglasa: #158324455
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.