slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Reacher acr-3e

1.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
74
1
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola online
Član od 20.05.2018.
Svi oglasi

-Probudite se ili uz FM radio ili zujalicu, opcionalno, 1,2-inčne LED cifre sa zatamnjenjem omogućavaju vam lako podešavanje vaše udobne osvetljenosti, a istovremeno je lako videti iz daljine. 6 dremeža sa intervalima od 9 minuta, za one koji se teško bude.

-Jednostavan za upotrebu, podešavanje, jedno dugme za jednu funkciju, prebacivanje alarma u zujanje / radio / OFF u jednom koraku, odvojena jačina zvuka alarma i dugme za format 12 / 24H, najčešće korišćeni tasteri nalaze se na gornjoj strani uređaja.

-Širok opseg jačine zvuka alarma (30 nivoa, 0dB-120dB), počinje tiho i postepeno se povećava na vašu unapred podešenu jačinu zvuka. Dovoljno glasno za teške pragove!

-FM radio odličnog kvaliteta zvuka sa dizajnom bas šupljine; zaspite svoju omiljenu radio stanicu preko tajmera za spavanje; Tajmer za automatsko isključivanje od 5-120 minuta.

-USB priključak za punjač za punjenje telefona ili tableta koji oslobađa utičnicu, Reacher pruža uslugu 7/24 sata za bilo kakve probleme.

UREDJAJ JE NOV


PRISTAJEM NA SVAKU VRSTU PROVERE I PROBE OD STRANE KUPCA

Pogledajte i moje ostale oglase na ikonicu SVI OGLASI

Za vise informacija na telefon

064-328-20-94

Nikola

Sifra: A9

ID Oglasa: #147880139
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.