slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Solarni radio / lampa

15 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
61
7
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! Solarni radio sa LED lampom 
AM/FM prenosni radio za vremensku prognozu sa 2000mAh, Power Bank telefonskim punjačem, USB punjenjem, solarna energija za kampovanje, 2GB TF kartica , USB kabl , punjiva litijum-jonska baterija i priručnik.


  • 【NEOPHODAN NA OTVORENOM 】Ovaj radio za vremensku prognozu može blagovremeno prijaviti hitna vremenska upozorenja u vašim oblastima kako biste bili dobro pripremljeni; Ugrađena Li-jonska baterija od 2000 mAh za punjenje većine uređaja dok se ne vrati napajanje; LED baterijska lampa sa robusnim dizajnom poklopca mogla bi osvetliti vaš mrak.

  • 【PUNJAČ ZA TELEFON 2000mAh】Kada smo zarobljeni u hitnoj situaciji, ovaj radio za hitne slučajeve sa baterijom za hitne slučajeve od 2000mAh može biti naš alat za spasavanje života. Prenosivi radio za hitne slučajeve radi sa većinom uređaja koji se napajaju preko USB-a, koji mogu da obezbede dovoljno energije za hitne slučajeve za važne pozive vašoj porodici, hitnim službama ili za kontaktiranje pomoći u hitnim situacijama.

  • 【3-SMERNI IZVORI NAPAJANJA】Solarna radija sa višestrukim opcijama rezervnog napajanja najbolji su izbor u paketu za hitne slučajeve. 3 Izvor napajanja uključujući ručnu ručicu, solarnu ploču, ugrađenu litijum-jonsku punjivu bateriju, kako bi se olakšalo održavanje radija za hitne slučajeve tokom duže situacije kada je napajanje isključeno i baterije su istrošene. Uvek ima struje!

  • PRENOSNI RADIO SA BATERIJOM】Dimenzija ovog prenosnog radija za hitne slučajeve džepne veličine je 5*1,8*2,4 inča i težine 0,5 LB, što je iznenađujuće malo i lagano. Takođe, dolazi sa LED lampom od 1V, koja će preseći crninu i maksimizirati vidljivost. Nošenje velike jedinice je prilično teško kada morate da se krećete u hitnim slučajevima, ovaj radio za hitne slučajeve je pametan izbor


Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

ID Oglasa: #163700935
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.