slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

CONION GA-9500 - stari stereo radio kasetofon, Boombox

15.000 dinFiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
218
0
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi

Veoma redak, stari, stereo radio kasetofon Continental CONION GA-9500. Saradnja nemačke i japanske tehnologije. Jako lepo očuvan za svoje godine i potpuno ispravan. Radio odlično hvata stanice i ima izuzetno jak zvuk. Pali stereo lampicu, signal metar i LED pikovi u funkciji. Obe antene originalne, bez oštećenja, kao i ručica za nošenje. Podešavanje basa i visokih tonova. Kasetofon takođe radi, pušta i premotava kasetu snažno, snima lepo i jasno, mada mi se čini da možda malo zavija, moguće da su malo oslabile gumice ili treba čišćenje. U pregradi za kasate u sredini dole možete smestiti 3 kasete, a uz uređaj dobijete i originalnu demo Conion kasetu sa prve slike. Može da radi na baterije ili na struju preko standardnog strujnog kabla koji dobijete uz uređaj. Masivan je, prilično je težak, a dimenzije su mu oko 51x30x15 cm.

 

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.

ID Oglasa: #164393589
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.