slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

SHARP GF-575 - veliki stereo radio kasetofon

18.000 dinFiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
1.066
6
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi

Kvalitetan stari, japanski veliki stereo radio kasetofon SHARP GF-575. Proizveden davne 1982. godine. Sasvim lepo očuvan i potpuno ispravan. Radio jako lepo hvata stanice, pali tjuning i stereo lampicu, ima led pikove koji rade u ritmu muzike. Ima originalnu teleskopsku antenu. Veoma jak i kvalitetan zvuk, podešavanje basa i visokih tonova. Ima dva deka, rade oba, i A i B sam probao sa nekom lošijom kasetom, puštaju i premotavaju oba bez problema. Možda treba i malo čišćenja  podešavanja jer se ne koriste dugo, ali rade oba. Može da radi i na baterije i to 10 komada D ili LR20 od 1.5V. Radi i na struju preko standardnog strujnog kabla koji dobijete uz uređaj, ali može da radi i na akumulator, ili adapter od 12-15V. Velik je poprilično i težak oko 8 kg. Dimenzije su mu oko 68x27x12 cm.

 

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.

ID Oglasa: #148397839
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.