slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

ELEGIANT BTA-019 Bluetooth-Compatible 5.0 Receiver

1.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
151
2
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅Marko - 060 0331013
Član od 16.03.2013.
Svi oglasi
【OLED ekran】 BT prijemnik BTA-019 sa OLED ekranom, tako da možete jasno pročitati sve informacije o statusu bežičnog strimovanja, npr. status BT veze, baterija, jačina zvuka i ID pozivaoca itd. Domet od 10 m + trajanje od 10 sati: sa baterijom od 250 mAh sa dugim vekom trajanja, može se igrati neprekidno 10 sati. Ako je baterija preniska, LED će nastaviti da treperi crveno. Pomoću 3,5 mm veze sa vašim slušalicama ili zvučnikom koji ne podržavaju BT, možete lako bežično prenositi muziku sa uređaja za reprodukciju (npr. mobilni telefon, laptop, stereo, audio sistem u automobilu, itd. ) u krugu od 10 metara.

 

【Hands-free pozivi】 Lako rukovanje, kliknite na dugme za poziv da odgovorite/ponovno birate/prekinete ili odbijete pozive. Lako prelazite između dolaznih poziva i muzike. BT 5.0 adapter audio koristi tehnologiju za poništavanje buke koja obezbeđuje i slušanje muzike i pozivanje jasnim stereo zvukom tokom vožnje. Obratite pažnju na svoju bezbednost tokom vožnje. Dvostruka veza: Elegantni BT bežični audio uređaji mogu upariti dva BT uređaja u isto vreme i automatski se ponovo povezati sledeći put. Uživajte u omiljenoj muzici i nikada ne propustite nijedan važan poziv. Mala veličina, široka kompatibilnost: sa zadnjom kopčom, samo 23 g, vrlo lako za nošenje. PLUG/PARI/PLUG, uključite ELEGIANT BT prijemnik u AUKS port, jednostavno uparite svoj pametni telefon ili drugi kompatibilni uređaj da biste uživali u muzici i hands-free pozivima u klasičnom kvalitetu zvuka. Kompatibilan sa većinom pametnih telefona i BT elektronike, idealan izbor za vas bez obzira na to kod kuće ili audio sistema vozila. Takođe podržava Siri itd. glasovni asistent. Parametar Brend: ELEGIANT Boja Crna Model: BTA-019 Lista potrepština za putovanje BTA-019 BT prijemnik*1 USB kabl za punjenje*1 3,5 mm muški konektor*1 3,5 mm audio kabl*1 Uputstvo za upotrebu*1 Paketna kutija*1
ID Oglasa: #150778861
Informacije

 

Garancija 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda!



Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

 


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.