slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Hsr 160/140 kuciste za kolekcionare/entuzijaste/muzeje, NOVO

40 €

Niš
Kao novo - nekorišćeno
116
2
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola Petrovic
Član od 21.10.2017.
Svi oglasi

Na prodaju NOVO KOMPLETNO KUCISTE za risiver Ei HSR 160/140

Kuciste je novo, nikad u njemu nisu montirani elementi. Cuvano je kao rezerva sve ove godine (propisno zasticeno). Jos jednom da naglasim - rec je o novom kucistu, u fabrickom je stanju bez i najmanjeg ostecenja ili ogrebotine. Kompletno je sklopljeno i sa svim srafovima za montazu (kako spolja tako i unutra). Na prodaju ide kao celina (pojedinacni delovi ne). Cena je 40 eura. Uz kuciste gratis dajem dugme on/off prekidaca, ulaz za slusalice sa instalacijom - konektorom i par slobodnih konektora (te delove mozete pogledati na zadnje 2 slike).

Izgled i stanje mozete pogledati na slikama koje su autenticne (nisu skinute sa interneta). Na vas zahtev vrsim dodatno slikanje i saljem na viber. Budite slobodni, pozovite i pitajte sve sto vas zanima, rado cu vam izaci u susret. Informacije pruzam i putem KP poruka.

Pakete saljem na teritoriji Srbije kurirskim sluzbama po izboru kupca. Placanje pouzecem ili unapred na racun (radi smanjenja nepotrebnih troskova postarine na otkupninu). Troskovi dostave idu na teret kupca. Moguce licno preuzimanje robe u Nisu.

ID Oglasa: #165370695
Informacije

Oglasi se automatski obnavljaju i lager parfema je podlozan promeni. Dodajte me u adresar da bi u svakom momentu mogli pratiti aktuelnu ponudu. Kompletnu ponudu parfema za dekantovanje mozete pogledati na zadnjoj slici u svakom parfemskom oglasu ili klikom na opciju "SVI OGLASI".

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.