slika
slika
slika
1 od 3

AUDIOFLY AF180 MK2 black

399 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024
Član od 26.11.2023.
kp izlog

☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

Redizajnirane slušalice za tri putnika Audiofli AF180 MK2 opremljene sa 4 vibrirajuća drajvera jezika odlikuju se visokokvalitetni materijali i precizna proizvodnja. Svaki put kada ga koristite, AF180 MK2 pokazuje svoje prave veštine i oduševljava nas svojim odličnim kvalitetom zvuka.

AF180 MK2 ima četiri drajvera po strani, pružajući zaista jedinstven kvalitet zvuka u celom spektru zvuka.

Kontrabas drajver pruža precizniji i precizniji opseg basa, a odvojeni drajver srednje i visoke frekvencije stvara zvuk koji je najbliži stvarnosti sa detaljnim, prozračnim zvukom u opsegu srednjih i visokih frekvencija.
Skretnica sa ugrađenim trokanalnim Buttervort filterom pruža odlično razdvajanje između niskih, srednjih i visokih frekvencija.

AF180 MK2 garantuje dugotrajnu udobnost slušanja sa kablom od 1,2 metra sa kukom za uši koja obezbeđuje stabilno držanje i optimalno pristajanje, kao i devet ušnih vrhova različitih veličina (silikonski i Compli Professional).

AF180 MK2 ima univerzalne MMCKS konektore, tako da postoji više opcija za korišćenje različitih kablova, uključujući i sopstveni set kablova, kao što je bežični MK2 kabl. Ovaj novi dizajn takođe uključuje opružni sistem koji čvrsto drži konektor na mestu.

AF180 MK2 je opremljen zamenljivim kablom visoke čvrstoće dizajniranim s obzirom na zahteve pozornice. Donji deo kabla, koji je najizloženiji naprezanju, presvučen je tvrdom, otpornom Cordura® tkaninom, koja obezbeđuje izuzetnu izdržljivost.

Uključena kutija za skladištenje otporna na udarce i vlagu štiti monitore za uši tokom transporta. Priloženi adapter za povezivanje obezbeđuje univerzalnu upotrebu, a četka za čišćenje ima dug vek trajanja.

Basisti će uživati u uskim niskim zvukovima, bubnjari će ceniti munjevitu reakciju dual bas drajvera, a pevači će ceniti sjajne detalje i ubedljive niske zvukove koji se nalaze u AF180 MK2. Zvučni inženjeri cene sterilan, analitički pristup.

ID Oglasa: #161342407
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.