slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Bežične blutut slušalice E6s IOS andriod

1.690 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
29
0
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
TEDY SHOP SRBIJA
Član od 16.12.2020.
kp izlog

Imamo sjajnu vest za sve ljubitelje muzike! ??

Predstavljamo vam Bluetooth slušalice E6s - ne samo da pružaju vrhunski zvuk, već i dolaze u paketu sa svojom vlastitom kutijicom koja služi kao eksterni punjač! ?

 

Znači, više ne morate brinuti o tome da li će vam baterija na slušalicama trajati dovoljno dugo. Sa ovim praktičnim paketom, vaše slušalice će biti punjene do dva puta, bilo gde da se nalazite! ?

Kako biste bili sigurni da vam nikada neće ponestati baterije, kutijica ima integrisani displej koji pokazuje trenutni nivo baterije! ?

 

Ove sjajne slušalice se takođe lako povezuju sa vašim IOS i Android uređajima, što znači da možete uživati u svom omiljenom sadržaju na bilo kom uređaju! ?

 

I, to nije sve! Slušalice su otporne na kapljice kiše, tako da sada ne morate brinuti o skidanju slušalica u slučaju kiše! ☔

 

Obična cena ovih slušalica je 2600 dinara, ali sada su na popustu za samo 1690 dinara! Ne propustite ovu priliku da poboljšate svoje iskustvo slušanja muzike uz pomoć ovih sjajnih Bluetooth slušalica E6s! ??

 

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,  

Adresa na koju paket treba dostaviti,
Kontakt telefon primaoca.   

Sada imamo mogućnost i slanja poklona na adresu bez ikakvih otkupnina i troškova.
Platite sve i iznenadite nekoga poklonom a mi ćemo se potruditi da sve posebno zapakujemo kao poklon.

ID Oglasa: #149327103
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.