slika
slika
slika
1 od 3

Bluetooth slušalice za mobilni telefon, vakum pakovanje

900 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
113
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba SWISS
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi

Predmet je nov i nekorišćen. Uvezen iz Švajcarske u originalnom pakovanju. Deo fotografija i opisa skinuto sa sajta Amazon. Drugi deo sam sama fotografisala i dodala opis.  

Garancija na ispravnost.  

 

 

Pro 200 bežične slušalice Bluetooth 5.0 poništavanje buke Ugrađeni mikrofon u uhu sa futrolom za punjenje

 

 

Bluetooth 5.0 i uparivanje u jednom koraku) Prave bežične slušalice imaju funkciju bluetooth 5.0 tehnologije koja nudi stabilnu vezu na dovoljnoj udaljenosti od 30 FEET za vas. Kada otvorite kućište za punjenje i izaberete ime sa liste, biće upareno sa vašim uređajem. Prave bežične slušalice će se automatski povezati sa najnovijim uređajem nakon prve upotrebe

 

 

(Lako za kontrolu) Bežične slušalice prihvataju režim kontrole dodirom, koji je praktičniji i sažetiji. Sa samo jednim dodirom prsta, možete u potpunosti da kontrolišete podešavanja muzike, jačine zvuka, poziva i glasovnog asistenta.

 

 

(Stereo i impresivan kvalitet zvuka) Bežične slušalice opremljene drajverom zvučnika sa vibrirajućom membranom od 12 milimetara, pružaju čist izbalansiran zvuk i jasnoću za sve muzičke žanrove sa mekim zvukom i uronite u prekrasan svet muzike.

 

 

(Izuzetno lagan i prenosiv dizajn) Teške od samo 3,3 g, mini bežične slušalice su praktično bestežinske jer se udobno i bezbedno uklapaju u vaše uši. Super mini prenosiva futrola za punjenje, laka za nošenje, može ispuniti sve vaše dnevne potrebe punjenjem vaših bluetooth slušalica u bilo kom trenutku.

 

 

(IPKS7 vodootporan i udobno nošenje) Sa ergonomskim dizajnom polu-u ušima, bluetooth slušalice su stabilne i lagane (samo 4g). Zapečaćena školjka i nano premaz mogu izolovati znoj i kišu, čineći slušalice idealnim izborom za sportove na otvorenom ili teretanu

 

k9

ID Oglasa: #153178290
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.