Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Audio > Slušalice

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Gejmerske slušalice Beexcellent GM1 - Plave

1.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
12
1
pre 12 dana
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi
DIZAJN ZA IGRE:  Sjajna LED svetla su dizajnirana na čašicama za uši, naglašavajući atmosferu igre. Štitnici za uši se koriste od kožnog materijala prijatnog za kožu i super mekani jastučići za uši koji su udobniji za dugotrajno nošenje. Za okruženje za igre, GM-1 može da smanji buku, pomažući da se brzo komunicira jezik igre. Profesionalne slušalice za igranje po vašem izboru.

UDOBNO NOŠENJE:  Štitnici za uši se koriste od kožnog materijala prijatnog za kožu i super mekani jastučići za uši koji su udobniji za dugotrajno nošenje.

KVALITETNA I PRILAGOĐIVA PVC žica, izdržljiva zatezna, efikasno smanjuje spoljni otpor; sprečiti preplitanje linije. Linija je opremljena rotirajućim kontrolerom jačine zvuka, jednim tasterom za isključivanje mikrofona, pogodnije za upotrebu. Široko korišćenjem konektora od 3,5 mm i dodatnog I razdelnika. pogodan je za PS4, NOVI Xbox one, PC, Nintendo 3DS, PSP, laptop, računar, tablet, većinu mobilnih telefona. Dodatni Microsoft adapter je potreban (nije uključen) kada se povezujete sa Ksbok One kontrolerom 
ID Oglasa: #163765885
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.