slika
slika
1 od 2

Jlab Go Air Pop Black

30 €

Inđija
Kao novo - nekorišćeno
18
1
pre 10 dana
Nenad
Član od 03.06.2014.
 Potpuno nove
Cena 30e


Automatsko uključivanje i povezivanje: Go Air Pop True Vireless Bluetooth slušalice su potpuno bežične i automatski se uključuju čim ih uklonite iz USB futrole za punjenje.
U roku od nekoliko sekundi, uspostavlja se besprekorna veza, međusobno i sa vašim uređajem. Bluetooth 5.1 vam omogućava da uživate u naprednoj tehnologiji povezivanja u pokretu Manji dizajn: Go Air Pop Bluetooth slušalice u uhu su 15% manje od Go Air. Tanji profil obezbeđuje bolje pristajanje i idealan je za manje uši.
Go Air Pop slušalice nude ne samo najveću udobnost nošenja, već i kristalno čisto iskustvo zvuka. Kompaktan, robustan i sa USB futrolom za punjenje,
Go Air Pop staje u svaki džep ili džep jakne. Savršeno za u pokretu. Korisnički definisan EK3 zvuk: GO Air Pop bežične slušalice daju kristalno čist zvuk sa neodimijumskim drajverima od 8 mm.
Gel vrhovi u tri različite veličine garantuju savršeno pristajanje Podesite Go Air Pop Sound prema vašim ličnim željama pomoću JLab Signature,
Balanced ili Bass Boost EK režima - nije potrebna aplikacija. Kontrola muzike kako želite. Trajanje baterije: Dug vek baterije i visoka udobnost nošenja obećavaju odlično iskustvo slušanja. Svaka GO Air Pop slušalica nudi 8 sati reprodukcije pojedinačno,
a futrola za punjenje ima još 24+ sata. To znači više od 32 sata muzičkog uživanja u pokretu Dvostruka veza i kontrola zvuka prilagođena korisniku: Bilo pojedinačno ili upareno sa GO Air Pop slušalicama, uvek ćete iskusiti stabilnu i besprekornu vezu. Automatski.
Obe slušalice imaju ugrađen MEMS mikrofon za pozive kristalno čistog kvaliteta zvuka. Izuzetno jednostavan za upotrebu, samo dodirnite futrolu za slušalice da biste kontrolisali muziku, pozive, Siri, Google pomoćnik i druge glasovne asistente. Tako da uvek ostajete u kontaktu – čak i kada ste u pokretu!



Ukoliko ne stignemo da vam odgovorimo u neko dogledno vreme na vasu poslatu poruku preko Kupujem Prodajem, ostavite nam u poruci vas kontakt telefon, e-mail ili neki drugi kontakt kako bi vas pozvali.                      

Ne odgovaramo na poslate poruke preko Kupujem Prodajem osobama koje su skoro otvorile nalog i osobama koje nemaju kontakt telefon u okviru svog profila.                        
             
Ako vec zelite nesto da narucite posaljite poruku na Kupujem prodajem Ili nam se javite nam se putem redovnog poziva - SMS-a 

Viber 0611846388





Whatsapp 0611846388





-Naziv uredjaja koji zelite.
-Vase ime i prezime.      
-Ulica i broj.        
-Mesto i poštanski broj.        
-Broj telefona za kontakt.
-Po kojoj kurirskoj sluzbi zelite da vam posaljemo artikal.                             
ID Oglasa: #165532404
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.