slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Lenovo bone conduction headphones X4

3.500 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
29
1
pre 10 dana
Mirko Benac
Član od 19.03.2017.
Svi oglasi

NOVO, NEKORISTENO, ORIGINAL PAKOVANJE

 

Lenovo Bone conduction slušalice su inovativni uređaji koji omogućavaju slušanje zvuka putem kostiju lobanje, umesto preko uobičajenog putanja preko ušiju. Ove slušalice koriste vibracije kako bi prenosile zvuk direktno kroz kosti lobanje, čime omogućavaju korisnicima da istovremeno čuju okolinu i reprodukuju audio sadržaj. To ih čini odličnim izborom za ljude koji žele ostanu svesni svoje okoline dok slušaju muziku, podcaste ili razgovaraju putem telefona. Lenovo Bone conduction slušalice su udobne za nošenje i mogu se povezati sa različitim uređajima putem Bluetooth tehnologije. Takođe, često imaju i ugrađen mikrofon za hands-free pozive. Ove slušalice su pogodne za ljude koji se bave sportom ili žele da ostanu povezani dok su u pokretu.

 

  1. Aktivnosti na otvorenom: Za ljude koji vole trčanje, biciklizam ili šetnju, ove slušalice omogućavaju uživanje u omiljenoj muzici ili podcastima dok istovremeno održavaju svest o okolini, što može biti ključno za bezbednost.
  2. Rad u kancelariji: Kada radite u kancelariji ili kod kuće, ove slušalice vam omogućavaju da slušate muziku ili sastanke bez potpune izolacije od okoline, što može biti korisno za komunikaciju sa kolegama ili praćenje događaja oko vas.
  3. Putovanja: Na putovanjima, Lenovo Bone conduction slušalice su praktične jer vam omogućavaju da uživate u muzici ili audioknjigama dok istovremeno pratite obaveštenja na putu ili komunicirate sa putničkim osobljem.
  4. Sportske aktivnosti: Bilo da se bavite fitnesom, planinarenjem ili vožnjom skejta, ove slušalice su idealne jer vam omogućavaju da slušate omiljenu muziku ili pratite audio treninge dok ostanete svesni okoline.
  5. Radni sastanci: Za poslovne ljude koji često učestvuju u konferencijskim pozivima ili sastancima putem telefona, ove slušalice pružaju jasnoću zvuka i praktičnost bez potpune izolacije od okoline.

U suštini, Lenovo Bone conduction slušalice su prigodne u bilo kojoj situaciji gde želite da uživate u audio sadržaju dok istovremeno ostanete povezani sa okolinom.

ID Oglasa: #165900558
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.