slika
slika
slika
slika
1 od 4

RAZER slusalice BlackShark V2 X FRML

11.699 din

Niš
Novo
32
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
STAMTEH Nis online
Član od 27.08.2019.
kp izlog

FISKALNI RACUN I GARANCIJA 2 GODINE!

 

Razer BlackShark V2 X - trostruka pretnja - neverovatnim zvukom, vrhunskom jasnoćom mikrofona i vrhunskom zvučnom izolacijom, koju su odobrili profesionalci.
Zahvaljujući mogućnosti individualnog podešavanja visokih, srednjih i niskih audio frekvencija, naš, novi patentirani dizajn deluje kao 3 audio drajvera u 1 - stvarajući svetliji zvuk bogatijih visokih tonova i moćnijeg basa, sa čistim i jasnim vokalom. Omogućujući veće podizanje govora i poništavanje buke, savijeni mikrofon na ovoj laganoj e-sportovoj slušalici ima optimizovano kućište mikrofona koji prihvata otvoreniji dizajn za minimalno ometanje - što rezultira poboljšanom jasnoćom za bližu rekreaciju vašeg glasa. Od gomile gužve do šuma, isključite buku i uživajte u neprekidnom fokusu sa posebnim zatvorenim ušnim jastučićima koji u potpunosti pokrivaju vaše uši, uz pomoć plišanih jastuka koji formiraju prisniji dodir za veću izolaciju zvuka. Sa samo 240g, jedva ćete se setiti da ste ga uključili tokom igračkih maratona. Slušalice su napravljene još udobnije zahvaljujući debljim oblogama za glavu i poboljšanim ušnim jastucima od memorijske pene umotanim u kombinaciju prozračne tkanine i plišane kože. Pojačajte svest o mečevima i ne dozvolite da vam ništa promakne preciznim pozicijskim zvukom koji vam omogućava da intuitivno odredite odakle dolazi svaki zvuk. Ove lagane slušalice koriste 3,5 mm priključak i radi na popularnim platformama, omogućavajući vam da potražite konkurenciju na PC-u, Mac-u, PS4, Xbox One, Nintendo Switch i mobilnim uređajima.

 

Impedansa
32 Ω @ 1KHz
Dužina kabla
1.3 m
Vrsta konekcije
Žična
Sistem
7.1
Težina
240 g
Povezivanje
3,5 mm konektor
Mikrofon
da, Razer™ HyperClear Cardioid mikrofon
SNR
60dB
Prečnik zvučnika
50 mm
Frekvencijski opseg
slušalice: 12Hz – 28KHz, mikrofon: 100Hz – 10KHz
Osetljivost
100dBSPL/mW,1KHz
Osetljivost mikrofona
-42dB V/Pa,1KHz

 

BlackShark V2 X - FRML
Iris
Šifra: 038630

ID Oglasa: #152164602
Informacije

Postovani kupci,


Licna preuzimanja su moguca u Nisu, na lokaciji Vojvode Vuka 5 (obavezna je prethodna narudzbina! )

 

Robu saljemo kurirskom sluzbom Cityexpress.

Moguce je virmansko placanje, u sistemu PDV-a smo.

 

Rok otpreme paketa je 1-5 radnih dana!

 

Dodajte nas u adresar i zapratite na drustvenim mrezama, SPREMAMO VAM POKLONE I POPUSTE!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.