slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Slušalice Klim Fusion Type C

1.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
74
2
danas
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi

✅ VISOKO KVALITETAN ZVUK + UGRAĐENI MIKROFON. KLIM Fusion nudi apsolutno najbolji kvalitet zvuka za svoj raspon cena, ako želite zvuk visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni, nigde drugde nećete dobiti bolju vrednost za svoj novac. Slušalice imaju ugrađen mikrofon i zgodnu kontrolu jačine zvuka. Napomena: ove funkcije možda nisu dostupne za sve Android uređaje.

✅ UDOBNO. KLIM Fusion slušalice su opremljene memorijskom penom koja će zadržati oblik vašeg uha za savršeno pristajanje. Neki ljudi će možda više voleti standardizovanije produžetke za uši, tako da nudimo 3 dodatna para svih veličina. Čvrste metalne glave su magnetizovane tako da ih možete lako omotati oko vrata i izbeći bilo kakvo zaplitanje kablova.  Ova inovativna funkcija ima dvostruku prednost: 1) izuzetno su udobne i savršeno pristaju vašim ušima i 2) poništavaju buku tako da potpuno blokiraju spoljašnje zvukove. Jednom kada vam uđu u uši, ostajete samo vi i vaša muzika.

✅ POGODNO USB-C POVEZIVANJE. Sve više proizvođača uklanja audio port od 3,5 mm sa svojih uređaja, tako da tradicionalne žičane slušalice neće raditi na njima. Dostupni su adapteri, ali oni često izazivaju razne probleme i probleme sa kompatibilnošću, a da ne spominjemo da su prilično nezgodni za upotrebu. KLIM Fusion USB-C slušalice mogu da se priključe direktno na vaš Android uređaj tako da možete odmah da počnete da uživate u muzici, video snimcima i pozivima.

ID Oglasa: #142380462
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.