slika
slika
slika
1 od 3

Slušalice za spavanje,maska za spavanje

1.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Miki
Član od 18.10.2021.
Svi oglasi

Stereo zvučnici i Bluetooth 5.0: duboko se naspavajte bilo gde i bilo kada. Nesanica će biti u vašoj prošlosti. Pravi HD zvuk visoke vernosti sa najnovijom tehnologijom Bluetooth 5.0 za odličan kvalitet zvuka. Blokira svetlost radi poboljšanja sna, omogućava vam slušanje muzike bez nošenja dodatnih slušalica, što vam pomaže da brže zaspite.
Bežična maska za oči za spavanje: Povezuje se sa bilo kojim uređajem koji podržava Bluetooth, kao što su iPhone, iPad, Android i drugi pametni telefoni. Televizor se takođe može povezati na Bluetooth. Ali ne može se istovremeno povezati na 2 bluetooth-a. Ako želite da povežete drugi uređaj, prvo prekinite prvi uređaj.
【Punjiva baterija i podesiva】 Ugrađena baterija visokih performansi od 200 mAh, puni se putem USB kabla. Puni približno 2-2,5 sata za više od 10 sati vremena igranja. Nema „ prazne baterije“ koja bi vas probudila. Možete prilagoditi položaj zvučnika kako biste bili bliže ušima da biste jasnije čuli. Povežite bluetooth, udobno spavajte bilo gde - vazdušnim putovanjem, opuštanjem, meditacijom, nesanicom.
【Udoban materijal i perivo】 Muzičko Bluetooth sjenilo je napravljeno od 5% poliestera i 95% elastičnog pamuka i nudi mekan i ugodan osjećaj. Umetak od tkanine odvojen je šavovima, to je mesto na kojem se bluetooth modul može izvaditi tako da možete u potpunosti oprati masku za oči. Kopča na čičak se može podesiti.

Potrebni podaci za poručivanje su:
Ime
Prezime
Broj
Grad
Mesto/naselje

ID Oglasa: #166190445
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.