slika
1 od 1

SONY Platinum Wireless Headset (PS4)

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
89
3
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

Uronite u svet na mreži sa ovim vrhunskim bežičnim PlaiStation 4 slušalicama. Platinum Vireless Headset će biti vaš najverniji pratilac u bitkama za više igrača sa 7.1 surround zvukom, omogućavajući vam da se osećate bliže događajima nego ikada ranije. Zahvaljujući Sonijevoj jedinstvenoj 3D Audio tehnologiji, možete da iskusite svoje omiljene igre sa savršenim surround zvukom, za koji čak možete da podesite poseban svet zvuka.

Zahvaljujući dizajnu koji se lako sklapa, Platinum bežične slušalice možete poneti bilo gde sa sobom, pa čak i da ih koristite sa svojim mobilnim telefonom, što je vredno da iskoristite – vaša omiljena muzika nikada nije zvučala tako dobro. Soni inženjeri su se takođe pobrinuli da punjiva baterija slušalica ima dovoljno kapaciteta da osigura da vam brutalno raznovrstan zvuk platinastih bežičnih slušalica omogući da se dugo uronite kod kuće ili čak napolju.

ID Oglasa: #144888778
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.